IX - The HermitDe Kluizenaar is zo blij met de rijkdom van de geestelijke wereld, het materiaal, concrete en tastbare universum, lijkt vervaagd en onbeduidend.

Kernideeën

  • Archetype: de wijze oude man, de leraar.
  • Les: wijsheid door ervaring verkregen. Retiro.
  • Meta: rijden. Te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ontdek de schaal van waarden, zonder enige invloed van anderen.
  • Beschikbare psycho-emotionele: mogelijkheid om alles te begrijpen en te verlichten anderen. De ervaring en kennis. Mentale helderheid. Vindt zichzelf. Je goed voelen over jezelf.

Principe

Wijsheid, onafhankelijkheid en innerlijke contemplatie. Duidelijkheid en autoriteit die is verworven in de zoektocht naar zichzelf, inzicht, wijsheid en voorzichtige analyse. De Kluizenaar is bescheidenheid en voorzichtigheid tot het besef dat hoe meer je weet dat het meer duidelijk dat er te weten valt.

Zoals situatie

Situaties een punt bereiken van volwassenheid en stabiliteit. Wees geduldig en vertrouw erop dat alles goed gaat. Ik ingehaald met inspanning en oordeel wordt verlengd in de tijd. In deze situatie, de tijd heeft het laatste woord.


Dit kan een periode van eenzaamheid en stilte die helpen stakeholders om opnieuw te verbinden en te concentreren beter. Iets heeft gerijpt, zal dankzij uw inzet en doorzettingsvermogen, en de gevolgen van die looptijd worden gevoeld voor een lange tijd. In al uw zakelijke toont een andere mening toegedaan. Wijsheid komt naar u het openen van een scala aan mogelijkheden. Het is mogelijk om te voldoen aan experts, adviseurs of leraren.

Als een persoon

Als je encaminas gewoon om je geest en je bezittingen. Het kan in je leven een leraar of een persoon aan ervaring (of een boek adviseur), wiens ideeën zal u de duidelijkheid die nodig zijn om verder te gaan geven komen. Het vereist wel toewijding, versobering en opoffering.

Heeft uw voordeel je leervermogen, uw wens om hem beter te leren kennen, waaraan eeuwige leerling, en de slimme manier is articuleren van de verworven kennis. In uw ervaring naar een adviseur, leraar of gids voor anderen geworden naarmate je verder in je leren en experimenteren met nederigheid.

Een interne licht begeleidt u om u op de weg naar succes. Wij zijn voorstander van langzame veranderingen en goed berekend, stilte en meditatie, zonder los te koppelen van het leven. U erkent dat er nog een lange weg te gaan, maar je weet wat is de weg te gaan. Je hoeft alleen te beslissen wanneer te starten, zonder zorgen over de finish. De waarlijk wijze man denkt nooit dat hij kwam, in stilte, blijven zoeken.

Als deze energie is een vergissing

De swing van de dingen zeer langzaam en moeilijk. De moeilijkheden die de verwezenlijking van de doelstellingen belemmeren. Dit is geen tijd om opnieuw te beginnen met een project of een idee of overeenkomsten en onderhandelingen.

Wacht een meer gunstige tijd, en ondertussen, analyseert de situatie. Je voelt "losgekoppeld" van de innerlijke wijsheid en loopt weg naar het verliezen van je essentie en je gevoelens. Vertrouwen te veel op je vaardigheden (trots) zet je af van de werkelijkheid.

Wat te doen?

Focus je gedachten en vind het innerlijke licht. Ontsnappen aan de chaos (stad, Groep, van je gedachten) om opnieuw kennis zonder inkeping of hulp en waardering van anderen te weigeren.

Gebruik je wijsheid, moeten we adviseren van een ervaren leraar of spirituele gids, afhankelijk van uw behoeften. Accepteer kritiek zonder vijandigheid, en je de stijfheid en de benadering van de wereld te winnen. Mediteren, de leringen van masters of gidsen.

Post - Raad

Focus je gedachten en vind het innerlijke licht. Laat niet de stun "ruis" binnen en buiten het. Bevat een andere visie wijste, gemanifesteerd in je leven. Wijsheid komt naar u het openen van een scala aan mogelijkheden.

Alleen het beste contact met de natuur en zichzelf (a) vrij zijn van het lawaai en drukte te ontmoeten en vinden het innerlijke licht. Is niet hetzelfde worden gewoon alleen te voelen. Dit verschil is wat je kunt ervaren. Als je eenzaam voelen analyses in hoeverre dit is geholpen door uw houding van het verleden.

Verklaring

Ik heb alles wat ik nodig heb om goed te voelen. Alles is zoals het moet zijn voor mij om het licht van de waarheid te komen. Ik rechtvaardige vrede in contact met haar nodig. Hoewel het nu lijkt het mij nog steeds, in mijn geest is er een continue beweging gaande.

Nu mijn gedachten centrum te ontmoeten en vinden het pad. Ruiter innerlijk licht. De "ruis" me niet verdoven, zelfs niet het geluid van mijn gedachten. Hebben wijsheid die we willen manifesteren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha