Isagenix Diet - Wat het is en hoe het werkt?Foto: Shutterstock

Als u op zoek bent om uw gezondheid te herstellen, terwijl het wegwerken van het overtollige gewicht dat je bij je hebt, kijk dan niet verder dan het dieet isagenix. Momenteel is dit dieet is erg populair onder degenen die willen voelen, kijken, en beter slapen. Medische deskundigen op dit dieet plan om zijn vele voordelen uitdragen! Het dieet kan u ook helpen de-stress, zorgen voor een volledige balans tussen lichaam en geest.

Wat is het dieet Isagenix?

Het dieet lijkt de toestand van het lichaam verschuiven van zuur tot basisch en verminder bestaande vorm van ontsteking in het lichaam. Dit wordt bereikt door twee fasen - reinigen gifstoffen uit het lichaam en adequate voeding. Het programma helpt opruimen van afval en giftige stoffen uit het spijsverteringskanaal, verbetert de gezondheid van de hersenen en verbetert de werking van het immuunsysteem.


Meestal kan diëten eentonig en moeilijk te handhaven zijn. U krijgt een hoge mate van motivatie om te zien door middel van een dieet. Maar dieet isagenix is ​​uniek omdat het niet alleen een eenvoudige dieet om gewicht te verliezen. Het is een verandering van levensstijl en zodra u het programma start, zult u uw lichaam en gezondheid te zien in een totaal ander licht.

Het dieet isagenix biedt twee programma's. Een is een programma 9 dagen, terwijl de andere is een 30 dagen programma. Beide programma's gericht op een grondige reiniging van het lichaam en de steun van de juiste voedingsstoffen te helpen handhaven van de gezondheid en optimaal gewicht.

Overzicht van Isagenix Dieet:

Als u kiest voor het programma van 9 dagen of 30 dagen, wordt Isagenix dieet verdeeld in dagen dat je nodig hebt om smoothies en dagen verbruiken wanneer je nodig hebt om je lichaam te reinigen. In beide soorten dagen, moet u een combinatie van producten te gebruiken en verbruiken snacks met bepaalde supplementen om gewicht te verliezen hoge energie niveaus te vereenvoudigen en te onderhouden.

Shake Dagen Consumeer:

Op de zogenaamde 'Shake' dagen, moet je een smoothie speciaal voor ontbijt en diner verbruikt. Dit schudden is gemaakt van melkeiwit en wei, en biedt u met 23 gram eiwit en 230 calorieën. lunch mag niet meer dan 400 tot 600 calorieën. In schud de dagen, dan kunt u ook snacks, zoals amandelen, walnoten, selderij, cashewnoten of gekookte eieren. Tussen de maaltijden, snacks, kunt u ervoor kiezen om één capsule brander nemen vet of een soortgelijk product met een laxeermiddel voor het lichaam uit te reinigen. Dit is echter optioneel en niet nodig dat het programma isagenix dieet een succes.

Schoonmaken dagen:

Zoals de naam al doet vermoeden, bent u verplicht om het lichaam te zuiveren, na het nuttigen van al uw drie maaltijden. Zelfs in de dagen van reiniging, kunt u snacks tussen de maaltijden te eten. Je hebt een keuze tussen selderij, amandelen, appels en merkgebonden Isagenix snacks. U kunt ook eten supplementen die komen in vanille en chocolade smaken. Nogmaals, de keuze of zij een vetverbrander of een capsule gelijk met het lichaam te nemen, is aan jou.

Wat maakt het dieet programma Isagenix anders?

Algemeen zijn de meeste van de diëten hebben een zeer streng die moet worden gevolgd om het gewenste resultaat geven. Dit kan een negatief effect hebben op uw gezondheid, waardoor het hele doel van de contra-effectief dieet. Isagenix dieet verwijdert de negatieve effecten en onhandig uitstapjes naar het toilet, als de dagen schudden en schoonmaken werken samen om de gezondheid te verbeteren en gifstoffen uit het lichaam te elimineren.

Het belangrijkste doel van het dieet is om het lichaam te voeden met de juiste voedingsstoffen, met dien verstande dat de onzuiverheden, die leiden tot gewichtstoename, worden verwijderd uit het systeem. Er zijn geen beperkingen op dit dieet. In plaats daarvan, het dieet stimuleert verminderde calorie-inname met essentiële vitaminen en mineralen die de algehele gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Wil je dit dieet proberen? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha