Is je haar pH gebalanceerd?Als student, heeft de chemie altijd mijn favoriete onderwerp geweest. Buiten beschouwing laten Organische Chemie hoewel met alle mooie kleuren van de chemicaliën en de ruis maken wanneer zij met elkaar worden vermengd. Vergeet niet de milde zuur brandwonden en hoesten past goed, het concept van de pH is niet vreemd voor ons: P

Maar ik vraag me af waarom ze dat deden ingewikkeld de definitie voor het oude brein van 12 jaar. "Krachtige waterstof en blah blah blah!" Ouch! Als alleen we hadden verteld in eenvoudige woorden? Alles heeft een niveau - of zijn zuur of neutraal of basisch. Water is neutraal, zuur zuur en bijna alle zouten essentieel. En waarom het belangrijk is om een ​​pH te handhaven.


Waarom heb ik het over de chemie? Want vandaag, zullen we praten over je haar te zijn pH gebalanceerd klasse. * Dit is wat er gebeurt als je cosmetica en haarverzorging te geven aan een ingenieur: D *

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door kris Krug

Omdat onze haren zuur?

Oke. Dus standaard ons haar en sebum een ​​lagere zuurgraad van pH, hoe hoger de zuurgraad. Water is neutraal Omdat ons haar en hoofdhuid zuur? U raadt recht, om ziektekiemen, bacteriële en schimmelinfecties af te weren. Dit helpt houden ook de haarschacht en de cuticula gesloten en gezond. Deze natuurlijke pH moet worden gehandhaafd om een ​​gezonde conditie te houden.

Dus wat verstoort de pH dan?

De producten die wij gebruiken. Wanneer de natuurlijke pH verstoord, de hoofdhuid gevoeliger voor infecties en haaruitval en andere haar en hoofdhuid problemen voordoen. Hoe weten we wat er met de pH, dan?

Ze een lijst van de pH-waarde in hun Sommige producten, sommige niet. Een pH van 4-7 werkt goed met haar. Het is interessant om te weten dat verschillende haartypes hebben verschillende pH-waarden.

  1. Als je krullend haar, haarschubben zijn gedeeltelijk open te wijten aan de daling van het haar. Er moet een niveau van pH 5,5 te handhaven.
  2. Als u hebt stuiterde of ontspannen haar, dan is het chemisch behandeld. E werd behandeld met hoge alkalizouten, dwz de cuticula openen en veranderen ze in dat ze verplicht en werd weer afgedicht om een ​​neutralisatie hebben. Al deze maatregelen leiden tot extreme stress op de huid en het haar beschadigd in het proces. Dit is de reden waarom je haar ziet er super beschadigde en hooi als wanneer de effecten van het rechttrekken beginnen te vervagen. Geverfd haar ook op dezelfde manier.
  3. Stijl haar mensen zijn vrij geluk als het gaat om dit haar zo recht is reeds evenwichtige pH en talg stroomt door haar met minder inspanning.

Droog haar heeft pH. De pH ik hierboven vermeld is op nat haar, zonder producten.

Wat kan er gedaan worden om de pH-niveaus te herstellen?

  1. Spoel alle schoonmaakmiddelen altijd helemaal uit je haar zo dicht mogelijk bij de natuurlijke pH-waarde van je haar om te gaan. De producten die meer alkalisch geopend opperhuid en het haar gevoeliger voor uitdroging en beschadiging.
  2. U kunt uw haar te dragen voor de juiste zuurgraad met behulp van aloë vera of appelazijn ceder. Verdunnen pure aloe vera en mist op vochtig haar. Gebruik ook appelazijn ceder als laatste spoeling. Azijn verduidelijkt haar en verwijdert elk product te bouwen en geeft glans aan het haar waardoor het lijkt gezonder.

Ik hoop dat deze informatie u helpt meisjes wetenschappelijke verkrijgen van gezond haar
Laat me weten wat je ervan vindt via de comments!

Blijf Mooi

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha