Is je haar droog?Ik probeerde om te bepalen mijn haartype in de zoektocht om mijn haar te begrijpen. Dus vond ik een eenvoudige vragenlijst voor mij dat ik het delen met u allen. Beantwoord deze vragen en vind het resultaat voor u als ik deed.

Zoals geheieme talg maakt het haar?

Mijn antwoord: Mijn huid is een beetje 'droog tot normaal en de hoeveelheid natuurlijke oliën op mijn haar of de hoofdhuid is niet groot. Meer of minder, ik moet deze natuurlijke oliën met behulp van leave-in conditioners en oliën vullen.


Deskundig antwoord: haar droog onder de actieve talgklieren te weinig talg produceert.

Shutterstock

Is uw Glanzend haar?

Mijn antwoord: Nee, eigenlijk. Ik hunkeren glans en mijn haar lijkt niet genoeg om te schitteren voor mij. Ik wou dat ik kon dat glans actrice te krijgen op mijn haar.

Deskundig antwoord: Als de nagelriemen op de haarlokken zijn niet uniform, het licht is niet goed terug te vinden, dus er zal schitteren in het haar.

Is uw Kroeshaar en onhandelbaar?

Mijn antwoord: Oh, ja !!! Ik probeer veel dingen, maar nooit lijkt uit te werken. Ik gebruikte al de airconditioners in de wereld en toch is het eindresultaat altijd steevast kroeshaar.

Deskundig antwoord: Het haar is kroes als gevolg van de schade aan de sluizen van krullend of golvend haar. Verkeerde manier van poetsen en schoonmaken is niet voldoende haren leidt tot weerbarstig haar.

Getty

Je krullend haar?

Mijn antwoord: Nou, niet echt !!! Het is niet geheel krullend, maar heeft een lichte golf aan. Maar, toen mijn haar groeit, heeft het de neiging om te krullen in zichzelf.

Deskundig antwoord: golvend of krullend haar zijn meer geneigd om op natuurlijke wijze drogen.

Raak het haar en het antwoord - het is zacht om aan te raken of ruw?

Mijn antwoord: Nou, mijn haar is zacht om aan te raken, maar de neiging om ruwe soms voelen.

Deskundig antwoord: Soft haar betekent genoeg vochtgehalte, maar als je agressieve producten gebruiken, ze de natuurlijke oliën verwijderen van het oppervlak en laat het haar ondervoed is waarom ze ruw op keer zou kunnen voelen. Gebruik milde producten voor het haar.

Foto: hairstyletrendsfor.com, instyle.com, healblog.net

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha