Is het veilig om Mango's Eten wanneer u lijdt aan diabetes?De mango uw favoriete fruit? Maar dan moest je het uit uw boodschappenlijstje, want je bent een diabetespatiënt? Nou, hier is ook goed nieuws voor je. Uw favoriete fruit is gezond te eten, zelfs als je diabeet bent!

Ja! Hij vraagt ​​zich af hoe dit mogelijk is? Dan moet je een lezen van dit bericht te geven!


Wat is diabetes?

In de eenvoudigste termen diabetes is een medische aandoening waarbij er een overmaat aan suiker in menselijk bloed. De hoge hoeveelheid suiker in het bloed leidt tot de schade van de bloedvaten. Omdat de medische situatie zich voordoet omdat het lichaam meer dan de hoeveelheid suiker die je nodig hebt, kun je je afvragen hoe een mango, die een zoete smaak heeft, is gunstig. Onderstaande informatie is bedoeld om deze twijfels te wissen.

Wat maakt Mango Werk Bij diabetici:

Mango bevat ijzer, kalium, foliumzuur, vitamine A, C en B6, voedingsstoffen en vezels die helpen om het lichaam fit. Interessant is dat volgens een studie van 'Wellness Foods A tot Z: Een onmisbare gids voor liefhebbers van gezond leven: voedsel "mango toevallig ook de meest geconsumeerde fruit in de wereld te zijn.

Het 'een gemeenschappelijke mythe dat de mango is een van de zoetste vruchten die wij, draagt ​​bij aan uw gewicht. Maar verschillende studies uitgevoerd over de hele wereld om deze mythe te doorbreken door te laten zien dat mango helpt bij de controle suikerspiegel in het lichaam.

De studie over de Mango's:

In de meest recente studie door wetenschappers, werden geselecteerd 20 volwassenen in de leeftijdsgroep van 20 jaar en 50 jaar. De batch volwassenen bestond uit 11 mannen en 20 vrouwen. Wetenschappers berekenen hun suikerniveaus en BMI aan het begin van het experiment.

Drie maanden, waarin de term studie was, elk heeft verbruikt 10 gram gevriesdroogde mango dagelijks. Samen met hun gevriesdroogde mango, de partij zette zijn inname normale voeding en diabetische drugs. Aan het einde van de derde maand, wanneer elk van suikerspiegel werd onderzocht, bleek dat de niveaus van glucose in het bloed is neergezet. Het was dan ook tot de conclusie dat patiënten met diabetes kunnen eten mango, zonder zorgen over de schadelijke effecten.

Mango heeft een anti-oxidant genaamd mangiferin kan waarschijnlijk de reden achter afnemende glucosespiegels zijn. Maar het exacte mechanisme van dit leidt tot een afname van het niveau van glucose in het bloed moet nog worden vastgesteld.

Daarom is de studie toont duidelijk aan dat, terwijl de mango een zoete vrucht die hoge calorieën bevat kan zijn, de manier waarop het werkt in het lichaam helpt bij het in het menselijk lichaam het beheer van het verbruik van glucose.

Mango, niet voor alle soorten diabetes:

Als u een vrouw bent zwanger en lijden aan zwangerschapsdiabetes, dan mango is niet geschikt voor u. Zwangerschapsdiabetes is een aandoening die zich ontwikkelt alleen tijdens de periode van de zwangerschap. In deze situatie, het niveau van suiker in het bloed te hoog wordt. Als een mango eet, voegt alleen het niveau van glucose verhogen. Bovendien, de stijl wonderbaarlijk mango het niveau van glucose in het lichaam (die we eerder besproken) beheerder niet werken tijdens de zwangerschapsdiabetes.

Deze vorm van diabetes zorg postbezorging. Zodra de baby geboren is, het probleem lost zich.

Hoe om te consumeren Mango:

Diabetes patiënten kunnen eten of gevriesdroogde mango of ga voor de mango bladeren. Om mangobladeren verbruiken, kook 2-3 bladeren en het water drinken. Het werkt goed om glucose in de hand te houden.

Terwijl het onderzoek dat zij doen proberen de mango is goed voor mensen die lijden aan diabetes, moet u uw arts te raadplegen alvorens te beslissen over het aantal mango moet je eet.

Ik hoop dat dit artikel helpt u weer terug naar het eten van uw favoriete fruit! U andere informatie over mango's en diabetes? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha