Is geitenmelk beter alternatief voor koemelk?Wanneer was de laatste keer dat je geitenmelk dronk? Ik denk dat in een duizend jaar, toch? Maar bent u zich bewust van het feit dat de geitenmelk is rijker aan voedingsstoffen en gezonder in vergelijking met koemelk? Je weet dat het drinken van geitenmelk dagelijkse kun je eigenlijk maken sterker en elimineren de meerderheid van gezondheidsproblemen?

In het geval u de gewoonte van het drinken van koemelk per dag, maar nog steeds niet het gevoel in goede gezondheid of energie, dan is het waarschijnlijk een goed moment om over te schakelen naar geitenmelk. Vraagt ​​u zich af hoe op aarde kan geit is gezonder dan koemelk? Dit bericht zal u de antwoorden. Zitten en lezen op!


De verschillen tussen koemelk en geitenmelk:

Hieronder zijn vijf redenen waarom geitenmelk is een beter alternatief voor koemelk:

Makkelijker te verteren:

Sommige mensen ervaren gas en een opgeblazen gevoel nuttigen van koemelk. Geitenmelk is een effectief tegengif voor dergelijke gevoelige maag. Dit is omdat de vetmoleculen in geitenmelk zijn veel kleiner en kan gemakkelijk worden verdeeld, in tegenstelling tot koemelk. Bovendien is de aanwezigheid van kalium in geitenmelk staat voor alkalische reageren in het menselijk lichaam. Koeienmelk ontbreekt deze voedingsstof en kan leiden tot zure reactie in de maag.

Uiteraard Gehomogeniseerd of consistentie Uniform:

De term impliceert gehomogeniseerd uniforme consistentie. Nooit gezien het vet in de melk van de koe in de melk oppervlak dat is waterig en dun consistentie verzameld? Om dit te voorkomen, koemelkvrij ondergaat een proces genaamd homogenisering waarin de vetbolletjes worden vernietigd. Dit maakt de room en de melk te blijven "homogeen" of goed gemengd.

Homogenisatie heeft echter zijn nadelen. Het geeft vrije radicalen in de melk en tenslotte in ons lichaam. De vrije radicalen in het lichaam ophoopt, de jaren ernstige gezondheidsproblemen's. Geitenmelk is gehomogeniseerd, ook in zijn natuurlijke vorm van ruwe en vereist een minimale management. Zo is de consumptie van geitenmelk minimaliseert de blootstelling aan de gevaren van homogenisering.

Minder allergeen:

Koemelk bevat hoge niveaus van een melk eiwit genaamd caseïne. Sommige kinderen de neiging allergisch voor dit eiwit met ernstige reacties zoals braken, diarree, huiduitslag, enz geitenmelk te zijn is een alternatief dat kan worden geconsumeerd dergelijke allergieën voorkomen. Geitenmelk heeft een lage niveaus van caseïne en is daarom een ​​haalbare optie.

Geen Lactose-intolerantie:

Lactose wordt ook wel melksuiker. Menselijke lichamen produceren een enzym genaamd "lactase" om deze lactose te verteren. Mensen die een tekort aan lactase lactose-intolerant en dus de toestand van "lactose-intolerantie". Geitenmelk heeft een lactosegehalte lager dan in koemelk en kan gemakkelijk worden verteerd.

Zeer voedzaam:

Geitenmelk is rijk aan vitamine A, die kan worden geabsorbeerd door het menselijk lichaam. Het heeft veel vitamine B2 of riboflavine, een belangrijke vitamine die de vertering van eiwitten en complexe koolhydraten helpt. Geitenmelk is ook rijk aan eiwitten, calcium en fosfor. Verhardt het immuunsysteem door de productie van antilichamen. Geitenmelk is een belangrijke bron van Bioorganic natrium, een mineraal dat helpt om de enzymen die deze steun de spijsvertering maken.

De bottom line:

Ondanks zijn rijkdom, sommigen van ons niet van de smaak van geitenmelk in eerste instantie. Probeer in plaats daarvan de introductie om je lichaam in andere vormen, zoals kaas feta of geitenkaas melk, yoghurt of ijs geitenmelk!

Als de locatie waar u woont niet voorziet in verse en biologische geitenmelk, maak je geen zorgen over zijn onbeschikbaarheid. U kunt bereiken voor een doos verpakt geitenmelk.

Dus begin consumeren geitenmelk vandaag voor een gezondere toekomst en gelukkiger!

Ik hoop dat je nu duidelijk over het belang van geitenmelk. Laat uw antwoorden niet met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha