Interactieve Johnny Appleseed ActiviteitenTerwijl het verhaal van Johnny Appleseed lijkt misschien een lang verhaal, is gebaseerd op het echte leven van een man genaamd Jonathan Chapman. Chapman verdiende zijn bijnaam omdat hij plantte boomgaarden langs de weg tijdens een reis van 100 duizend mijl, volgens de Library of America. Na het delen van deze traditionele verhaal met kinderen, houden hun belang met spelletjes en activiteiten appel thema.

Apple presse-papier

De meeste ouders en leerkrachten kunnen betrekking hebben op het hebben van een zware stapel kaarten die gewoon liggen rond, wachtend op de ventilator aan het plafond om overal te blazen. Als kinderen maken deze appel presse-papier ambacht van Crafty Noodle, zal iemand in hun leven zeker weten te waarderen. Kinderen zullen een vacuüm (en schoon) 2 oz pot rode zand en ambachten nodig. Vraag hen om de pot met zand ambachtelijke vullen, vervolgens een lijn van hete lijm rond de rand van de pot. Schroef op het deksel (een volwassene moet dit doen omdat de warme lijm kan ontsnappen uit de zijkanten van het deksel), draai de kan ondersteboven (dus de kap raakt de tafel) en laten drogen. Ondertussen, snijd een stukje van 1-inch bruin pijpenrager om te dienen als een steel en hebben kinderen knippen twee vellen van groene vilt. Verblijf verticale steel en hete lijm plaats in het midden van de bodem van de vaas. Help kinderen lijm de bladeren rond de stam. U kunt een verf pen gebruiken om een ​​boodschap, zoals "# 1 mama" of "Beste Meester van de Wereld" te schrijven, buiten het schip.

Zaad

Apple Toss

Deze groep spelen interactieve hulp kinderen scherpen hun wiskundige vaardigheden. Scheid de kinderen in groepen van 4-5 spelers. Je nodig hebt om een ​​bordspel gemaakt van vijf rijen en vijf kolommen te creëren. In elk vak, voer het nummer in en teken een appel voor decoratie. Te geven aan elk kind van vijf appel zaden. Wanneer is het de beurt van een kind, ze gooien twee zaden op het spelbord. Zal dan optellen, aftrekken, vermenigvuldigen van --- afhankelijk van de vaardigheden die u hem wilt oefenen --- de twee nummers die landen. Maken het spel uitdagend door te eisen dat studenten tot drie zaden (drie nummers) te lanceren. Speel beweegt rond de groep met de klok mee. Er zijn geen "winnaars" van dit spel, maar het is een leuke manier om wiskunde te oefenen.


Apple Test van de Smaak

Als je kinderen wat voor kleur is een appel te vragen, zult u waarschijnlijk zeggen "rood". Sommige kinderen zullen weten dat appels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ze kunnen nooit geproefd andere rassen. Met deze activiteit kunt u uw kinderen kennis maken met verschillende soorten appels te spelen en uit te vinden wie houdt van wat soorten. Je moet verschillende soorten appels snijd ze in kleine partjes. Sommige soorten zijn onder andere Red Delicious, Granny Smith, Golden Delicious, Fuji en Gala. Leg alle stukjes van een bepaald type appel in een kom (elke schotel moet verschillende appel hebben), vervolgens de kom rond de groep zodat elk kind een stuk proeven. Nadat iedereen heeft geproefd van een soort, neem een ​​poll om te zien hoeveel vond de smaak en noteer de resultaten op een tafel voor iedereen te zien. Herhaal dit proces bij elk vervolgens overeen de resultaten te bepalen wat smaken werden de meest en minst gewaardeerd. Als u wilt, kunt u ook een staafdiagram op papier voor uw kinderen om de weergave van gegevens in te vullen is samengesteld op het bord te creëren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha