Instructies voor het maken van Winter HoedenWinter brengt meestal de kou en de behoefte aan warme jassen, handschoenen en een muts. Winter caps variërend van hoeden fleece gevoerde breien gezellige gebreide kouskappen of in patronen en kleuren alleen beperkt door de fantasie. U kunt een pet in een paar uur die lijken te gaas en strekt zich uit tot vrijwel elke grootte past haken. Rol de rand van een warme, aantrekkelijke hoofddeksels. Voeg een pompon op of draag de vlakte. Beginners kunnen snel onder de knie een basispunt.

Vasten een ketting leggen van een kleine ring aan het uiteinde van de draad. Zet de haak en haal deze door een andere lus van draad door de eerste cyclus. Het zal een enkele lus van draad aan de haak hebben. Trek een andere cyclus in deze en zal doorgaan totdat de ketting meet 12 centimeter.

Zet een enkele haak in elk punt van de keten het overslaan van de eerste punt van de haak en haal de haak door de volgende. Rijg de haak onder de "bump", en trek een lus. Je zal moeten twee lussen op de haak. Trek een andere cyclus is door, dan zet de haak door de volgende stap. Blijft de hele. Aan het einde, de keten nog een punt, draai dan het werk tegen de klok in.


Vasten in elk punt, maar alleen schuif de haak door de achterste ring van de vorige rij stippen. Keer het werk wanneer u het einde van de lijn, een ketting en nog steeds single Haak steken lus terug te komen. Ga op deze manier, maar haak in de lussen achter, totdat het stuk is 20 centimeter lang. U ontvangt een zig-zag te hebben.

Bind het trekken van de draad door de laatste ring, trekt het strak en afgesneden 1-op-2 cm van de naad. Weven het staartstuk van garen door de andere punten om het te verbergen.

Vouw het stuk in de lengte doormidden. Bind een lus aan het einde van het garen. Aan de randen passen 12 inch op een uniforme manier en trek de lus door twee rijen haken laag op hoek rand. Word lid van het stuk aan een rij van vasten haken door de mazen van beide kanten. Afhechten. Bevestig het garen aan beide einden van naden met een knoop, of door aan de draad weer onder het vorige punt.

Met je haak of wandtapijt naald, draad een lengte van de draad door een open rand van het stuk, het maken van kleine punten rondom. Trek de draadeinden aan de randen samen te komen, dan bind de uiteinden van de draad strak, knippen en plooi in de dop. Dit is de top van de kap. Er zal een klein gaatje rond de krullen zijn. Til de rand open te zijn over 3 inch, en is klaar om te dragen.

Maak een pompon aan de bovenkant door het wikkelen van draad rond je hand ongeveer 40 keer. Duw de draad uit de weg en bind het in de helft met een lengte van de draad. Deze knoop moet rijen 6 inches. Snij de windingen van draad aan beide zijden van de knoop, slijpen de uiteinden van de draden en trimmen eventuele lange stukken. Zet de pom-pom opgeschud-out op de top van de kap met het kleine gaatje. Trek de staarten van de knoop beneden door de kap aan beide kanten van het gat en samen te binden in de dop. Snijd de uiteinden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha