Instructies voor het maken van kralen Badge houders en lanyardsDe term verwijst naar een koord touw, touw gebruikt om vast te houden of uit te voeren iets. De zeelui gebruikten ze in 1600 om de items te binden op een schip; militaire droeg ze rond de taille in 1800 om messen en andere wapens te brengen; en veel professionals dragen ze vandaag om badge of sleutels te houden voor een gemakkelijke toegang. Standard lanyards en pashouders zijn goedkoop, maar ze hebben de neiging vrij eenvoudig te zijn. Als u liever iets een beetje 'meer in de mode, overweeg dan om er zelf een.

Knip een stuk kant ambachtelijke of elastische draad een centimeter langer dan de lengte u wilt dat de lanyard of badge houder te zijn. Standard lanyards en pashouders zijn 36 inch of 91,5 cm in lengte.

Rijg een krimp aan het ene uiteinde van de kant ambachtelijke of draad.


Rijg een knijpkraal op de haak.

Vouw de punt van de kant ambachtelijke of draad in de knijpkraal, de vorming van een strakke strop om de haak op zijn plaats houden.

Vlak de knijpkraal met een tang aan de haak zijn plaats te houden.

Snijd het overtollige kant ambachtelijke stok of draad door de knijpkraal.

String decoratieve kralen op de helft van kant ambachtelijke of draad. De crush zal andere parels stoppen vallen. Het ontwerp en de soorten kralen die je gebruikt is geheel aan jou.

String een clip lanyard of badge houder clips op kant ambachtelijke of draad.

String decoratieve kralen op de tweede helft van kant ambachtelijke of draad hetzelfde ontwerp van de eerste helft. Dit zal de houder lanyard badge of een symmetrische uiterlijk te geven.

Rijg een krimp op het einde van de kant ambachtelijke of draad.

Schuif een sprong ring over de crush.

Vouw de punt van de kant ambachtelijke of draad in de knijpkraal, de vorming van een strakke strop om de sprong ring op zijn plaats houden.

Vlak de knijpkraal met een tang om de sprong ring op zijn plaats houden.

Snijd het overtollige kant ambachtelijke stok of draad door de knijpkraal.

Bevestig de borgring te springen voor het dragen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha