Instructies voor een met de hand gestikte Deken StitchAls u wilt maken sjaals en dekens voelde een afgewerkte look, maar niet de stap willen zetten, probeer dan de festonsteek. U kunt dit punt gedurfde naaien samen gebruik maken van twee stukken stof, maar je kunt het ook gebruiken voor alleen decoratieve doeleinden. Iedere steek gevormd door een gedeelte van draad die zich langs de bovenrand van de stof en een punt dat 1/4 inch vanaf de bovenkant van het weefsel uitstrekt. Aangezien de naad wordt blootgesteld, een punt deken is een geweldige manier om uw handwerk te laten zien.

Instructies festonsteek

Als je naait rondom twee-laags sandwich ze samen, verkeerde kant naar binnen. Node uiteinde van de draad en naai door de binnenzijde van de voorste laag naar buiten, ongeveer 1/4 inch van de rand. Trek de draad totdat de knoop wordt geplaatst tussen de twee lagen. Zet de beide lagen ongeveer 1/4 inch links waar aanvankelijk geduwd met de naald. Trek de naald en draad door, waardoor de draad een beetje 'soft, en laat de naald door de achterkant van de losse draad. Draai de naad tot de losse draad zit op de bovenkant van de stof en naaien terug in beide lagen, van voren naar achteren, ongeveer 1/4 inch van het vorige punt. Herhaal de bovenstaande stappen totdat je de hele rand van de vorm hebben geschetst.

Wanneer u een hoek te komen, kunt u de punten gedekt schoon te maken. Na het maken van een punt 1/4 inch uit de hoek, steek de naald op het punt waar u het laatste punt genaaid. In plaats van het creëren van een verticale punt, moet u deze stap dus dat loopt schuin naar de hoek. Maak een ander punt op dezelfde plaats als de vorige twee, en deze keer, wijzen ze verticaal loodrecht vanaf het eerste hoekpunt.


Sluit de eerste en de laatste punten. Steek de naald en de draad onder de bovenkant van het eerste punt om een ​​continue rand langs de rand van de vorm te creëren. Sluit het achterpand stof op de plaats waar de draad moet komen. Passeert de naald onder de achterkant van de bovenste draad van het eerste punt en een knoop om de steek vast te zetten.

Wijzigingen festonsteek

Als u wilt festonsteek rondom slechts een deel van een formulier, moet je om te beginnen op een andere manier. Node einde van het borduurgaren en naai vanaf de achterkant van de bovenlaag naar voren. Vervolgens naaien door de onderste laag van voor naar achter. De naald moet worden geplaatst tussen de twee lagen. Trek de draad naar het punt gespannen en creëert een verticale punt dat zich uitstrekt van de voorzijde naar de achterzijde. Passeert de naald onder dit eerste punt, van rechts naar links. Nu kunt u volg de stappen hierboven beschreven om een ​​festonsteek creëren.

U kunt uw punt pool aan te passen aan de kleur en de vorm van het item dat u wilt naaien ontmoeten. Als u wilt een heldere, contrasterende grens toe te voegen in de vorm van een vaste kleur, kies een gewaagde kleur van borduurgaren. Als u aan boord van een groot stuk stof, rijg de naald met alle 6 van de draden in de streng van tandzijde. als je een meer delicate rand, deel twee threads van de streng van borduurgaren en draad door het oog van augustus

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha