Instructies Jewelry Chain MailSieraden maken maliënkolder omvat het maken van draad ringen en met elkaar te verbinden in ingewikkelde patronen om verschillende objecten te maken. Er zijn veel verschillende weefsels mail keten die kan worden omgezet in sieraden van hun oorspronkelijke doeleinden zoals tassen of kleding keten post. Chainmail sieraden is duurzaam en makkelijk te doen, ook al kost tijd en vergt geduld.

Chain Mail

Maak of kies een model voor het ontwerpen van sieraden maliënkolder. Chainmail sieraden kan eenvoudig of complex zijn, afhankelijk van uw niveau van ervaring.

afwerking juwelen

Verzamel uw gereedschap en zet je ringen op een kraal mat. Dit zal voorkomen dat ze wegglijden terwijl u aan het project.


Open de eerste ring. Pak elke zijde van de ring met een grijper, met ringopening naar boven. Twist tang weg en de andere naar u toe, zodat de ring geopend wordt gedraaid. Trek niet aan de open lus verbreding van de kloof, omdat dit het metaal kan verzwakken.

String andere ring op de ring open voor het ontwerp maliënkolder blijven.

Sluit de open lus. Draai de tang in tegengestelde richting te draaien van de ring gesloten tot de twee uiteinden touch. Probeer de kleine ruimte tussen de twee uiteinden voorkomen ringen loskomen creëren.

Voortzetting van het proces op basis van uw gekozen ontwerp. Voorzichtig openen elke ring bij het toevoegen van nieuwe ringen te ontwerpen. Alleen ring moet openstaan ​​op een moment om de tekening uit de discard proces te voorkomen. Weven een aantal ringen door meerdere ringen om de effecten weefsels die mail keten staat bekend om te creëren.

Ga verder met je mesh patroon totdat u de gewenste lengte bereiken voor uw sieraden. De gemiddelde duur voor armbanden is tussen zeven en acht centimeter. De gemiddelde duur voor de kettingen is tussen de 16 en 18 centimeter.

Afwerken van een armband of een ketting door het aanbrengen van een metalen ring aan elk uiteinde van het ontwerp. Voeg een metalen gesp of sluiting van uw keuze aan de uiteinden van het ontwerp en sluit elke ring uit om de tekening te beëindigen. Er zijn vele tentoonstellingen nachtslot meerdere om uit te kiezen, waaronder plaatsvervangers, haak-en-oog, lente, torsie en magnetische types.

Maak uw eigen ontwerp voor de tweede keer op kleine schaal voor een bijpassend paar oorbellen. Voeg een klein ringetje van metaal aan de bovenkant van elke tekening, en voeg dan een beetje oor aan elk klein ringetje voor sluitingstijd buiten. Er zijn verschillende onderwerpen die oorbel om uit te kiezen, waaronder de Franse haken, studs en clip-on.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha