Instructies Double Diamond BeadsDe Double Diamond is een soort rand punt die meestal wordt voorafgegaan door de naam Robyn, omdat Robyn Lazar deed het project en maakte populair over de hele wereld voor beaders. Dit punt maakt twee vormen van diamant kralen achter elkaar, en kunnen worden gebruikt voor kettingen, armbanden, oorbellen of andere sieraden. Het leuke hiervan is dat het ongebruikelijk is in vorm, maar makkelijk te doen en later herinneren.

Draad een naald met robuuste sieradendraad sieraden. Pick-up 3 rotstuin, druk 1, 3 rotstuin, druk 1, 3 rotstuin, druk 1, 3 rotstuin, 1 Druk. Breng de draad uiteinden bij elkaar en een knoop. Dit maakt dat de korrels vormen een cirkel. Opmerking: Een Druk is een ronde parel van 3mm tot 6mm in grootte.

Rijg de naald met de klok mee door elke Druk. Trek de draad en kleine kralen zal trekken in driehoekige facetten. Breng je naald door de kraal dichtstbijzijnde buitenste zaad dichtstbijzijnde hoek.


Neem een ​​rotstuin accentkleur, een normale kleur, een accent kleur, een normale kleur, een kleur accent, kleur aan te passen en een accentkleur (7 kralen in totaal). Rijg de naald terug door dezelfde externe rotstuin waar je begonnen met het verzamelen van de kralen.

Schuif door de externe kraal, de kraal accent met de klok mee en direct naast de hiel en de starttijd voor de andere 3 kralen accent. Trek de draad. De kralen accent zal aanhalen en de kralen zal verschijnen in een reguliere vorm van kleinere diamanten. Deze dubbele diamant voltooid. Herhaal dit proces voor elke set van diamanten aan de lengte van de kralen die u wilt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha