Instructies 3D kralenProjecten beading dimensionale lijkt misschien moeilijk. Vaak zul je kleine dieren, bloemen of voorwerpen geheel gemaakt van kralen te zien. Terwijl elk project is een beetje 'verschillende kleuren van kralen en de werkelijke patroon, voor de verschillen is heel eenvoudig principe kralen. Zodra u zien hoe het wordt gemaakt van de driedimensionale vorm van de basis, zal het veel gemakkelijker om de patronen mensen bieden gratis on-line te volgen en de ontwerpen die u wilt. U zult ook in staat zijn om hun eigen unieke ontwerpen en sjablonen aandeel uitvinden met anderen.

Koop een pakket van verschillende soorten kralen. Beads zijn klein, goedkoop kralen die worden gebruikt in de meeste parelwerk. Koop de kabel rand transparant of vislijn. Gebruik geen draden. Wanneer u probeert sieradendraad met drie-dimensionale, het al snel ontdekt dat je dieren of voorwerpen kijken plat.

Knip een stuk touw kralen 16 centimeter lang. In de meeste gevallen zal de kabel veel langer dan dit, om het gehele project kraal.


Pick-up vijf kralen op de draad. Breng de parels in het midden van de kabel. Haal het ene uiteinde door de laatste kraal op de andere kant van de kabel. Trek beide draden, en een kleine kraal cirkel zijn begonnen. Deze cirkel parel is de basis van alle kralen driedimensionale. De volgende stap zou zijn om meer dan vijf parels te verzamelen.

Kijk naar je oorspronkelijke kring van kralen. Sla de hiel dicht bij waar de snaren te voorschijn komen en de draad van de nieuwe kabel in reliëf door de volgende kraal voorbij. Trek je strakke cordon. Neem vier kralen op de andere kabel. De snaren gaan nu kralen te delen. Breng uw kabel door de eerste kraal de andere kabel oogst. Voer de kabel door de hiel wordt overgeslagen in de oorspronkelijke cirkel en terug te bladeren door de laatste kraal van de eerste tros te oogsten. Trekken.

Wissel de touwen als je rond de oorspronkelijke cirkel van parels bewegen. Zoals u kunt zien, zal elke kabel door de eerste en de laatste druppel van nieuwe clubs die zijn gemaakt, en elke kabel zal gaan door een kraal op de rand van de hiel lijn voor het overslaan van een kraal. Zodra de oorspronkelijke cirkel uw twee kabels weg staan ​​aan de buitenzijde van een grotere cirkel. Deze cirkel natuurlijk proberen om een ​​bal te vormen.

Uw basismodel bewerken door het invullen van slechts een deel van de oorspronkelijke cirkel. Dit kan gebeuren als je een tas vorm te maken. Voeg verschillende kleuren en maten van kralen aan de ogen of andere functies aan te geven. Aangezien het doel is om driedimensionale vormen te maken, de cirkel model werkt goed, want van nature krullen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha