Insanity Workout - Hoe maak je en wat zijn de voordelen?Ben je moe van de love handles dat werkt gewoon niet bewegen, ondanks de streng dieet? O slappe maag die weigert om het af te zwakken, ongeacht hoeveel uren zwoegen in de sportschool? Waarom niet proberen de Insanity workout? Wachten! Er is niets gek op de training waanzin! Het is een intensief programma van het gewichtsverlies 60 dagen met een workout routine verwoede omhelzing 6 dagen per week, die vol is van onophoudelijke activiteitstest kracht, kracht, macht, en de basisopleiding.

De Insanity Workout Routine:

De Insanity workout programma is gebaseerd op het concept van 'Max Interval Training'. Terwijl de traditionele interval training vereist om te oefenen in korte maar intense uitbarstingen gescheiden door rusttijden langer, de methode maakt Max Interval Training workout intensief in drie minuten met rukwinden slechts 30 seconden rust tussen.


Net als elke training regime, deze workout routine 'gek' te begint met een aantal warming-up oefeningen waanzin. Het is meestal een paar ronden van joggen, springen van links naar rechts, jumping jacks, schopt moves terug gemaakt aan rug, en tot slot, een paar minuten van stretching.

Binnen 60 dagen na de workout programma wordt elke week verschoond. In de eerste maand, zijn vijf intensieve training routines afwisselend gedaan. Deze routines zijn The Fit Test, Cardio Macht en Verzet, Pure Cardio, Plyometric Cardio Circuit en Cardio Recovery.

In de tweede maand, zijn vier meer intense trainingen geïntroduceerd in de routine: Max Interval Circuit, Max Interval Plyo Max Recovery en Max Cardio Conditioning.

Hoewel al deze routines lijken ingewikkelde variaties van regelmatige oefeningen zijn, zijn eigenlijk complexe combinaties van stationaire sprints, squats, lunges, plyometrics, sport-achtige oefeningen, kickboksen en jumping jacks. Er zijn een aantal varianten van deze trainingen en naarmate je verder in het programma, hebben de herhalingen toegenomen, waardoor het een zware taak.

Dieet Plan:

Sinds het trainingsprogramma waanzin is zeer intens en vergt veel van de weerstand, is het belangrijk dat uw lichaam een ​​optimale voeding. Terwijl u misschien geneigd om voedselinname te verlagen, ik herinner me dat dit een nadelige invloed op uw fitness routine als het lichaam de neiging om te gaan in 'honger-modus' en start het opslaan van vet in plaats van het mobiliseren van het! The Power Elite plattegrond van dit programma beveelt het eten van vijf maaltijden per dag met een lage glycemische index. Deze voeding plan bevat een aantal items uit elke voedselgroep kunt u gemakkelijk deze elementen te combineren en maak een maaltijd plan voor ontbijt, lunch, diner en snacks. Maaltijden moeten gelijke delen eiwit en koolhydraat met maximaal 20% vet.

Voordelen van Insanity Workout Schema:

Er zijn verschillende voordelen van deze intense fitness-regime:

  • Het helpt om meer cardiovasculaire conditie te geven, waardoor het moeilijk het werk van het hart.
  • De trainingen afwisselen en veranderen elke dag, wat betekent dat je nooit zal vervelen van het doen van dezelfde oefening dag na dag.
  • Het vereist geen apparatuur nodig, in tegenstelling tot veel andere fitnessprogramma's. Zo kunt u gemakkelijk te maken thuis.
  • De voedingswaarde plan geeft een goed idee over uw optimale levering van voedsel in termen van porties en voedingswaarde.
  • Zelfs na de fitness-programma is afgelopen, volgt deze gids kan u helpen in vorm te blijven.
  • Zelfs als u niet beschikt over een hoog niveau van fitness, kunt u het regime opleiding laten volgen door je eigen tempo en doe de herhalingen werken voor you.When het gaat om het definiëren van de opleiding, de naam is genoeg. Dit feit is een trainingsprogramma dat drijft drukte hun fysieke en emotionele grenzen aan de rand. Terwijl veel afbrokkelen vóór het bereiken van de finish, die in staat zijn om het niveau van intense fitness activiteiten worden inspannende verleend met een grotere cardiovasculaire conditie en een gebeiteld lichaam mager te houden.

De echte uitdaging is om de wilskracht hoog handhaven en in gemotiveerd om het programma te beëindigen. Als je kunt doen, zult u zeker een gezond persoon en aantrekkelijker maken voor de termijn van 60 dagen te zijn.

Heb je ooit gehoord van de Insanity workout programma? Heb je geprobeerd? Niet eens te proberen en te delen met ons uw ervaring!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha