Informatie over gewatteerde stofBespaart tijd onder de fans van het naaien is het gebruik van gewatteerde stof. Direct beschikbaar bijna overal quilten stof wordt verkocht, pre-gewatteerde stof laat vakman om vervelende hand of machine quilten, geven zonder in te boeten het eindresultaat van hun project.

soorten en kwaliteiten

Gewatteerde stof wordt gewoon gedaan. Het bestaat uit dekbed en een laag stof over de top. De lagen zijn genaaid, waardoor gebruiksklaar. De gewatteerde patroon gestikt op de stof is meestal een straight-forward diamant of vierkant ontwerp.

Voor projecten meer inspanning wordt gewatteerde stof voorzien van de afgewerkte stof aan beide zijden, en de opvulling dekbed tussenin. U kunt het materiaal doorgestikt met vele soorten weefsel te vinden. Dit geldt ook voor katoen, polyester blends en zelfs flanel.


Toepassingen

Maak kussens met twee pleinen van stof. Placemats kunnen worden gemaakt door snijden van het weefsel in vorm en afwerking van de randen met biaisband. Hot pads zijn handig met een dubbele dikte van gewatteerde stof voor extra bescherming. Bovendien wordt gewatteerde stof aangeboden in panelen vol met kinderen of lap quilts. Voltooiing van een quilt is zo eenvoudig snijden van de grootte paneel en randafwerking.

De voors en tegens

Tijdbesparend is een van de meest bruikbare voordelen in het gebruik gewatteerde stof. Omdat de stof op grote schaal wordt onvolkomenheden in de naden geminimaliseerd. Een nadeel van gewatteerde stof een duidelijke toename van de kosten van het weefsel weergegeven. Echter, kijkend naar de prijs van het stoffen en slaan gebruikt, is gewoonlijk vergelijkbaar. Pre-gewatteerde stof is het niet mogelijk om een ​​quilten patroon van uw keuze te gebruiken.

Onderhoudsinstructies

Vanwege ontspannen weefsel materiaal flanel, moet flanel gequilt worden gestreken voor het snijden. Controleer de reiniging en verzorging van de individuele instructies wanneer u het materiaal quilten kopen. In het algemeen zal de buitenste lagen van het weefsel de zorg moeten worden onderzocht.

Waar te koop

Gewatteerde materiaal is direct beschikbaar in stof winkels en postorder online. Koop uw stof in een retail omgeving geeft u de mogelijkheid om het weefsel nauw vergelijken. Selecteer postorder dealers hebben monster kaarten beschikbaar voor aankoop, als u liever het product in de hand te zien vóór aankoop. Ongeacht uw keuze, gewatteerde stof is het onderzoeken waard.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha