Indicaties voor een plastic zak weefsel schermMaak kleurrijke scherm plastic zakken in elke vorm of grootte. De techniek van het naaien van de basis is hetzelfde voor alle zakken. Het scherm zak plastic makkelijker te maken is er een die niet beschikt over een klep, rits, snap, das of een knop. Het is een open-top tas als een tas. Veel mensen verkiezen een tas die een flap die de inhoud van de zak te dekken is. Gebruik deze basisinstructies voor het naaien van een zak plastic scherm met een flap. Voering van de tas is optioneel. Instructies zak

dichtgeslagen

Knip een stuk van het scherm 35 centimeter lang en 11 centimeter breed om te worden gebruikt als het belangrijkste orgaan van de tas. Knip een strook van gekleurde scherm 34 cm lang met 3 centimeter breed om te gebruiken als de riem van de tas.

Purse Strap

Draai de beide 11-inch randen naar beneden 1/2 inch en speld het met pinnen. Naai een rechte steek op elke rand. Bevestig de draden. Draai de beide 11-inch randen naar beneden 1/2 inch terug, pin en naaien. De tweede naad werkt de randen en voorkomt dat het scherm te scheiden.


Vouw een uiteinde 11 cm naar het midden van de strook 8 centimeter lang en pin beide randen. Vouw het andere uiteinde 11 cm naar het midden van de lange strook 6 1/2 cm en speld beide randen.

Sluit een 1/2 inch langs beide zijden van elk gebied gebogen. Bevestig de draden.

Draai elke flap zodat de naad is in de zak. Vouw de kleine 1 1/2-inch stuk van het scherm tussen elke vin beneden 1/2 inch en pin.

Druk de randen van de hele beurs. Gebruik een doek vervolgens op het scherm niet smelt.

Top punt buiten de flap. De klep 6 1/2 inch gevouwen zijde van de zak.

Vouw de 34-inch met 3-inch stuk van het scherm in het midden zodat het is 34 centimeter lang en 1 1/2 cm breed. Speld de randen om niet uit te glijden.

Naai op een 1/2-inch lange sectie 34 centimeter. Draai de hendel zodat de naad wordt geïncasseerd.

Draai de naad zodat het daalt naar het centrum, in plaats van op de rand. Zigzag beide uiteinden om het scherm op zijn plaats houden. Dit zal de achterzijde van de riem van de zak zijn. Druk op de pot handvat. Gebruik een doek vervolgens op het scherm niet smelt.

Centreer het uiteinde van de riem van de zak in de 1 1/2 inch tussen de bovenste flap van de zak en de zak zelf. Speld de uiteinden van de riem 1/2 inch naar beneden van het bord af.

Naai langs de bovenrand van de tas aan elke portemonnee riem te sluiten. Voeg een tweede naad aan de onderste rand van de band. De twee naden zorgen voor extra kracht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha