Indicaties voor een hond YarnKinderen zijn dol op dieren, het maken van dierlijke thema ambachtelijke een populaire keuze van activiteiten. Veel kinderen hebben hun honden of iemand kent die dat doet, om een ​​ambacht inspireren door deze vriendelijke pups te creëren. Een hond garen is makkelijk te doen en het is een mooi afgewerkt product voor de kinderen om te laten zien en weer te geven in hun huizen.

Wikkel uw garen rond het plein van karton minstens 100 keer. (Gebruik een kleur van garen of te combineren met andere kleuren, en wraps.)

Knip de draad van garen dat de draad gewikkeld het garen bal hecht. Tuck het einde geknipt onder de draad wond op karton.


Snijd een 6-inch stukje draad en schuif het stuk onder de draad gewikkeld. Bind het stuk in een dubbele knoop strak.

Zet het karton aan de andere kant. Knip helemaal door het garen aan deze zijde de lijn los uit de doos.

Draai de draad pompons lateraal en ijzer uit de strengen garen te pompons maken nette uitstraling.

Druk op de bal schuim in een harde ondergrond (muur of tafel, bijvoorbeeld) naar de bodem af te vlakken. (Dit creëert een vlakke, stabiele ondergrond op de bodem zodat de hond niet valt.)

Staande de bal op de vlakke bodem en bedek de bovenkant van de bal met lijm.

Leg de draad pompons op de bal, die het schuim grondig belicht met garen. Druk op de draad in de lijm, en laat de lijm droog voor een uur.

Snijd alle cijfers die je nodig hebt van uw ambachtelijke schuim. Ovale gesneden 3 inch voor flaporen of driehoeken 1 inch voor rechtopstaande oren. Knip kleine en onregelmatig gevormde plek voor de vacht van de hond. Gebruik een perforator om kleine stukjes van schuim gesneden om de wangen van de hond.

Breng een beetje 'lijm op de toppen van de voeten van schuim, dan plaats lichaam van de hond op de voeten. Plak de hond ogen, oren, staart, vlekken en vlekken wang (plaats drie kleine vlekjes op de wangen). Laat de verlijmde onderdelen tegen droog voor een dag.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha