Indiana Jones verjaardagsfeestje ideeënDe release van "Indiana Jones en het Koninkrijk van de Crystal Skull," introduceerde een nieuwe generatie van kinderen naar de avonturen van de grote Indy. De kinderen die op zoek zijn naar een verjaardagsfeestje avontuurlijke activiteiten kunnen worden opgebouwd rond Indiana Jones. Indy staat bekend om zijn snelle denken, het vermogen om te verkennen, en het fysieke vermogen. Al deze functies kunnen in een themafeest worden uitgevoerd en de gasten zullen genieten van de spelletjes of ze fans van Indy is of niet.

Uitnodigingen

Maken de kinderen het gevoel dat ze deel uitmaken van een avontuur in plaats van het bijwonen van een verjaardagsfeestje. Gebruik koffie of thee om vlekken van de uitnodigingen en schrijf de woorden van Indy zelf. Klassieke citaten van zijn films zijn: "Ik haat slangen!", "Trust me" en "Ik doe dit als ik ga!" Deze citaten kunnen eenvoudig worden toegevoegd in het kader van de race. Als je de tijd hebt, maken elke handgeschreven uitnodiging voor een meer realistische look.

Whip Challenge

Introductie van adventure games thema rond de partij. Indiana Jones staat bekend om zijn vermogen om zweep en de kinderen kunnen ze doen door middel van een "Whip uitdaging." Maak een zweep spuiten schilderen van een zwart touw of het kopen van een zweep replica speelgoed uit een stuk speelgoed retailer. Stel melk kannen, flessen of andere materialen voor hergebruik in een piramidespel. Vraag elk kind om te proberen om zo veel als hij kan naar beneden 1-2 met zwepen passen.


Borst Verborgen Schat

Dit spel kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Verzamel oude sleutels of sleutels die niet meer worden gebruikt samen. Neem een ​​slot en vergrendel hem uit een kleine kist of doos vol met goodies. Stel de sleutel slot met alle sleutels en verberg ze in een grote hooiberg en stapel verscheurde papieren, of spelen thuis. Laat de kinderen door middel van de hooiberg om te proberen om de juiste sleutel om de schatkist te openen vinden. Eenmaal gevonden, leveren de goodies aan alle kinderen.

Picture Puzzle Challenge

Houden de kinderen bezig met een lang spel dat ze zwerven rond een huis of de tuin, het oplossen van puzzels, zoals Indiana Jones heeft. Stel elke aanwijzing puzzel met behulp van een techniek van de schilderkunst - hebben de kinderen gebruik maken van de eerste letter van elke foto om een ​​woord te schrijven. Bijvoorbeeld, zou een foto van een mand zijn de letter B. wijzen aanwijzingen als "bank", "sink" en andere binnenlandse gebieden waar verdere aanwijzingen kunnen liggen. Beëindig de zoekopdracht met een prijs voor de kinderen.

Golden Egg Toss

Gebruik een blikje van goud verf om de eieren gekookt in te zetten "Golden Arches." Hebben feestgangers "vervoer" Arc of heen en weer schakelen tussen hen. Elke keer, de spelers hebben om een ​​stap terug te nemen. Het winnende team is als dat langer duurt zonder te breken wat eieren. Een team het verwijderen wanneer zijn ei splitst. Houd genoeg papieren handdoeken in de omgeving op te ruimen welke rotzooi.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha