Incredible Penguin Nail Art Tutorial Met gedetailleerde stappen & PicturesNagel kunst zijn altijd in het seizoen. Gewoon je nagels er mooi en aantrekkelijk. Er zijn verschillende ontwerpen nail art die je gemakkelijk kunt proberen thuis. Vandaag ga ik met u delen een leuke ontwerp nail art - Penguin Nail Art.

Het lijkt misschien heel moeilijk om de pinguïns op de nagels te trekken, maar in werkelijkheid is het heel eenvoudig om te doen. U zult geen speciaal gereedschap nodig hebt om wat schattige pinguïns op de nagels te creëren. Dus de volgende keer als je wat vrije tijd in je handen, u kunt deze nail art te proberen. U kunt nail art doen op kleine nagels ook. Sinds de pinguïns zal worden opgesteld met behulp van de kleur meestal zwart-wit, kunt u deze nail art claimen met een van uw kleding zwarten of blanken. U kunt dragen deze op de universiteit of zelfs wanneer u uit winkelen met je vrienden. Nu, laten we eens kijken hoe je nail art pinguïn doen.


Penguin Nail Art Tutorial

Noodzakelijke dingen:

 • Basislaag (optioneel)
 • Zwarte nagellak
 • Zwart email
 • Blauw email
 • Nagellak kleuren leder (optioneel)
 • Transparant glazuur
 • Een borstel nail art dunne
 • Acryl verf in zee zwart, wit en oranje
 • 3 kleine strass
 • Een pincet
 • Een transparante top coat

Stap 1:

Begin met een base coat als het beschermt nagels tegen de schadelijke effecten van acrylverf en ook, van chippen en kraken. Als het droogt, gebruiken twee lagen nagellak van gekleurd leer. Volledig laten drogen en schilder dan de eerste, tweede en derde nagels met zwart email. Gebruik lichte blauw email op de duim en de pink. Breng twee lagen van glazuur voor elke nagel aan de basis ondoorzichtiger maken.

Stap 2:

Neem wit acryl verf op een palet en teken een ei vorm voor de drie vingers, zoals hieronder weergegeven.

Stap 3:

Neem je gereedschap merken en maken twee punten voor elk van de drie nagels die het oog van de Penguins zal worden. U kunt verwijzen naar de afbeelding hieronder.

Stap 4:

Gebruik oranje acrylverf voor de driehoekige vorm van de snavels van de Penguins. Zorg ervoor dat de vorm begint vanaf het zwarte gebied en strekt zich uit tot het gebied vorm van eiwit. Maak ronde vormen met nail art penseel of gereedschap merken aan de voeten van de Penguins vertegenwoordigen. Zie de onderstaande afbeelding.

Stap 5:

Nu, neem uw kleine tool interpunctie of tandenstoker en maak de ogen van de pinguïns met stippen zwarten. U kunt zwart email of zwart acrylverf gebruiken voor dit. Neem nu de borstel nail art en acrylverf zwart. Gebruik dit om een ​​boog voor elke pinguïn te maken. Een gemakkelijke manier om een ​​boog te maken is om een ​​horizontale trekken '8' (acht) vorm. U kunt ook een boog het samenvoegen van twee punten te tekenen. Zie de onderstaande afbeelding.

Stap 6:

Nu, neem een ​​kleine hoeveelheid duidelijke nagellak en zet het in het midden van de bogen. Neem een ​​pincet en zet een klein strass in die plaats. Laten we nu eens naar de nagels blauw. Neem een ​​geweldig hulpmiddel merken en trekken een aantal grote stippen voor de twee nagels blauw. U kunt de witte acrylverf gebruiken of glazuur wit voor dit.

Stap 7:

Neem nu een tool leestekens kleiner of gebruik de stompe eind van een tandenstoker om kleinere punten maken binnen grote stippen. Ik gebruikte de kleur oranje hier. U kunt echter een andere kleur van uw keuze te gebruiken om dit ontwerp nail art nog meer prachtige en kleurrijke maken. Wanneer dit gedaan is, laat het volledig drogen. Na goed te zijn gedroogd, gebruikt u twee fijne lagen topcoat kwaliteit.

Ik hoop dat je dit schattige pinguïn nail art les vond. Geef het niet te proberen. Gelieve ons te schrijven over hoe de tutorial je geholpen deze nail art doen door het delen van uw antwoorden bij ons in de commentaren hieronder.

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha