Incredible 2 Sponge Nail Art Tutorial - Met gedetailleerde stappen en foto'sSpons Nail Art is een zeer eenvoudige techniek voor het maken van kleurrijke nail art designs. Je hoeft alleen maar een stukje spons en normale nagellakken om indrukwekkende modellen te maken op de nagels. Dit is de eenvoudigste techniek en ook een stuk schuim van de oude kussen kan het instrument van nail art geworden!

Vandaag zal ik je laten zien twee verschillende soorten spons nail art tutorial.


A. Spons Bloemen Nail Art :

Het is een bloemige nail art en je kunt gemakkelijk thuis doen.

Noodzakelijke dingen:

 • Basislaag (optioneel)
 • Huidkleurige emaille
 • Verschillende gekleurde lakken (ik houd van paars, roze, oranje, geel en blauw tinten te gebruiken)
 • Een stuk van de spons
 • Een borstel nail art en acrylverf zwart
 • Transparant glazuur

Stap 1:

Gebruik een base coat om je nagels te beschermen tegen chippen of acrylverf. Gebruik nu een laag van huidkleurige nagellak. Dit zal de basis ondoorzichtiger maken.

Stap 2:

Zodra het glazuur kleur huid droog is; toepassing 1 of 2 lagen van fijn wit glazuur.

Stap 3:

De Poolse witte moet volledig droog zijn voordat u begint te werken op de effecten sponzen anders wit emaille kan scheiden. Vervolgens neemt het stuk spons en wat glazuur paarse spons een beetje 'van kleur, zoals de afbeelding hieronder.

Stap 4:

Doe hetzelfde met de rest van de door u gekozen kleuren. Het moet lijken op de afbeelding hieronder.

Stap 5:

Neem nu de borstel nail art en acryl kleur zwart. Doen sommige omgevingen. Dit zal het midden van de bloemen zijn. U kunt ook een rietje gebruiken voor.

Stap 6:

Vervolgens neemt u de borstel nail art en acryl kleur zwart om enkele blaadjes trekken om de bloemen te voltooien. Het moet lijken op de hieronder getoonde afbeeldingen. Volledig laten drogen en gebruik een transparante top coat te verzegelen in het ontwerp.

Deze jonge ontwerp weerspiegelt uw persoonlijkheid jeugd. U kunt de sport met jurken die bloemenprints hebben. U kunt deze nail art combineren met je pastelkleurige kleren. Deze nail art zal ook geschikt zijn voor Holi zoeken.

B. Sponge Nail Art BosScène:

Dit is een overzicht van de nail art spons die u kunt sport wanneer je gaat in de avond of zelfs camping !. Het is heel eenvoudig om te doen, maar het duurt een beetje 'meer tijd.

Noodzakelijke dingen:

 • Basislaag (optioneel)
 • Huidkleurige emaille
 • Zwarte nagellak
 • Oranje glazuur
 • Roze nagellak
 • Paarse nagellak
 • Acrylverf zwart
 • Een borstel nail art dunne
 • Een transparante top coat
 • Spons

Stap 1:

Na het aanbrengen van de grondlaag en gevolgd met een laag witte emaille, spons in een bepaalde oranje email op de nagels. Het moet eruit zien als hieronder.

Stap 2:

Neem nu de roze nagellak en spons op een laagje roze onder het oranje. Het moet iets als de afbeelding hieronder kijken.

Stap 3:

Neem nu het glazuur paars en spons op een laag van paars onder de roos als de foto hier.

Stap 4:

Na alle drie de lagen van glazuur werden sponste up, pick-up kleur en zwart acryl nail art borstel. Maak een aantal lijnen. Elke regel staat voor een boom. Dus je kunt zoveel bomen te creëren als spijkers kunnen slapen, maar wees voorzichtig niet te laten lijken te onhandig.

Stap 5:

Schep er nu wat takken en twijgen. Tenslotte af met een beetje 'meer oranje glazuur op witte ruimte aan de bovenkant. Laat het gehele ontwerp te drogen alvorens de blanke lak. Als het project is niet droog en een transparante top coat van toepassing is, kan acrylverf bloeden.

Deze ontwerpen zijn eenvoudig te maken, maar gaan een lange weg in het transformeren van de nagels in een kunstwerk! Een beetje 'geduld en een vaste hand zijn alles wat je nodig hebt om deze geweldige nail art spons sport. Ik hoop dat u genoten van zowel de tekeningen en zal proberen deze uit. Deel uw ideeën over nail art. Wij horen graag van u!

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha