Impact van hypertensie en hypertensieve behandeling van de patiëntDe XVI Congres van SEH-LELHA kwam een ​​einde met een positief saldo. Had 3.400 leden, die kamers presentaties bevolkt door experts bij hypertensie. Dus zegt Dr José Luis Rodicio, voorzitter van de SEH-LELHA beheer en voorzitter van de Stichting voor de studie van hart-en vaatziekten

Wat is de SEH-LELHA?

SEH-LELHA is de combinatie van twee verschillende bedrijven. De eerste is de competitie voor de strijd tegen hoge bloeddruk, die in 1995 lid geworden van de Spaanse Society of Hypertension, post-creatie en meer gericht op het wetenschapsgebied van hypertensie. Zo ontstond SEH-LELHA.

Het probleem van hypertensie

Hypertensie is een wijdverspreide ziekte die miljoenen mensen treft, velen van hen zich niet bewust van hun betrokkenheid. Het probleem van hoge bloeddruk geen symptomen, complicaties wanneer vasculaire insufficiëntie, nierfalen, hartinfarct of beroerte. Wat de experts raden is het uitvoeren van preventieve geneeskunde, dat is, de diagnose van hypertensie ASAP. Dit wordt bereikt door het meten van de bloeddruk met de door internationale richtlijnen, waarin de aanbeveling is opgenomen staan ​​5 minuten voor de landing en stil tijdens de meting gestelde voorwaarden. Vooral mensen 30 jaar uw bloeddruk minstens 2 keer per jaar moeten worden genomen.

De levensduur van hypertensie

Zodra duidelijk is diagnose van hypertensie moet beginnen om op te treden op maatregelen van de levensmiddelenhygiëne. Spanje is een van de landen met de hoogste consumptie van zout, iets om naar te kijken en proberen te verminderen. Zoals dr Rodríguez, probeer het leven van hypertensieve niet verbieden ongelukkig met wat is niet de oplossing. Beter om keuzes waar bedragen niet aanbevolen voor voedsel worden in plaats van verminderd geëlimineerd geven. Dit maakt het gemakkelijker voor de patiënt om de richtlijnen. Voorts is het essentieel te oefenen overgewicht en langzame veranderingen in hoog gehalte aan glucose voorkomen, een feit dat de toestand van de patiënt kunnen bemoeilijken voeren. Tot slot is het ook zinvol om tabaksgebruik terug te brengen tot een deksel op cardiovasculaire risicofactoren te houden.

Hypertensie uitgavenbegroting

Begrotingsuitgaven dat een ziekte zoals hypertensie is hoog aangeschreven draagt, en treft alle lagen, in het bijzonder de patiënt. Bovendien is de vergrijzing van de bevolking, een feit dat het aantal hypertensieve drugs en daarom specifiek voor de ziekte verhoogt. Ondanks de begrotingsuitgaven dat betekent, kan de Spaanse gezondheidsautoriteiten roemen het feit dat alle hypertensieve patiënten toegang hebben tot medicijnen voor de bloeddruk.

Hypertensie in Numeri

Het wordt aanbevolen dat het aantal bloeddruk onder 140/90. In ieder geval, in gedachten houden dat er mensen zijn die pieken op bepaalde tijden, maar ze zijn hypertensieve patiënten. Een discussie, een stressvolle situatie of zelfs seks zijn prikkels die ervoor zorgen dat de druk stijgen. Echter, zodra presenteren meer stimulatie, de bloedspiegel van het individu weer normaal is. We spreken in dit geval van een verhoging van de bloeddruk fysiologische.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha