Ik hou van koffie? Dan is deze koffie ICE CUBE Hack zal blow your mind!Het is een belachelijk warme zomermiddag, en de stroom uitgevallen voortijdige thuis maakt het nog belachelijker.

Seconden om te zetten in minuten en minuten worden omgezet in uren. En je weet niet hoe lang je moet wachten voor de kracht om terug te zijn.


Je bent letterlijk rollen op de vloer huilen mijn ogen uit. Zweetdruppels gevormd op zijn gezicht en hemd vast komt te zitten op je huid.

Wachten. Voordat ik lopen door verdere details vervelend, ik wil je iets vragen.

Wat dacht je van een koude koffie? Of beter, hoe over een paar koffie ijsblokjes zweven rond een glas koude melk?

Kan ik een plons flash over je gezicht! En ja, koffie ijsblokjes zijn een realiteit. Niet een beetje 'fantasie op de loer in de pagina's van een legende.

Dus je wilt een paar blokjes van koude koffie te maken? Dan is dit de weg!

Het Pour:

Neem een ​​ijsblokje lade leeg en giet de vers gezette koffie in. Een ding dat je moet ervoor zorgen dat de lade niet overloopt met koffie. Giet alleen de benodigde hoeveelheid koffie in het ijs lade.

Invriezen:

Plaats het ijs dienblad in de vriezer. Laat het maar voor een paar uur.

De Flip:

Trillingen en verwijder de gestolde koffie blokjes een voor een uit de lade.

Ecstasy:

Voeg de ijsblokjes al uw favoriete drank of koude melk, en word gelokt met de rijkdom van exotische koffie!

Je geloofde nooit het beste voedsel kan komen in de eenvoudigste manieren, toch? In elk geval geniet nu ijsblokjes koffie. Fijn. Maar waarom koffie ijsblokjes? Waarom niet meer?

Koffie, hoewel soms geminacht om bepaalde redenen, kreeg een flink aantal voordelen voor de gezondheid!

Aids gewichtsverlies:

Laat me je dit vertellen: U kunt cafeïne vinden in bijna alle vetverbranding supplementen bedrijf.

En er is een reden voor. Koffie is gevonden metabole verhogen. In feite, cafeïne is een van de weinige natuurlijke stoffen waarvan bekend is dat vet te verbranden.

Kan beschermen tegen de ziekte van Alzheimer en dementie:

Het ongelukkige is dat er geen genezing voor de ziekte van Alzheimer. En de gelukkige ding Alzheimer geheel kunnen voorkomen, in de eerste plaats.

Koffie kan helpen om dit te bereiken. Coffee drinkers hebben een veel lager risico op Alzheimer, wat een belangrijke oorzaak van dementie in de wereld.

Bestrijdt depressie en maakt je gelukkiger:

Depressie is een psychische stoornis zeer ernstig. En de koffie daadwerkelijk helpt in de strijd tegen het. In een Harvard-studie gepubliceerd in 2011, bleek dat vrouwen die dronken ongeveer 4 koppen koffie per dag hadden een 20% lager risico om depressief.

Kan het risico op type II diabetes te verminderen:

Volgens een studie uitgevoerd door de American Chemical Society, mensen die meer dan twee kopjes koffie per dag dronk had de kansen van aanbestedende type II diabetes met 50% verminderd.

Ja. Honderd 'Fifty'. Nu dat is iets dat je moet kijken!

Het heeft een goede hoeveelheid antioxidanten:

Antioxidanten, zoals gezegd sinds onheuglijke tijden, helpen bij het verwijderen van schadelijke vrije radicalen uit het lichaam. En de koffie is bekend dat een enorme hoeveelheid antioxidanten.

De aanwezigheid van deze antioxidanten eigenlijk langer te leven, aangezien zij minder gevoelig voor ziekte is. Het beste is de koffie is een sterke voedsel dat wordt geleverd met een smaak smakelijk. Een zeer zeldzame combinatie, is het niet?

Dus, moet ik nog meer zeggen? Koffie is een van de beste drankjes op de planeet. Periode.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha