Ideeën voor Verjaardag Cadeaus voor meisjesHet kopen van een verjaardagscadeau is een ideale manier om het meisje te laten zien in je leven hoeveel je zorg. De aankoop van de juiste verjaardagscadeau kan een moeilijke taak zijn, als u zich voorbereiden op zijn eerste verjaardag of zijn 18e te vieren. Kies een geschenk dat is aangepast aan de leeftijd en het past bij haar persoonlijkheid om haar licht op te zien voor haar speciale dag.

Baby's en kinderen

Zuigelingen en jonge kinderen als ze ontdekken, te leren om je handen te gebruiken om op te kauwen, en het imiteren van volwassenen. De blokken, nesten en sorteren van speelgoed, een stuk speelgoed telefoon, een pop en boeken zijn slechts enkele geschikte cadeautjes voor een klein meisje. Fisher Price Laugh and Learn Learning Kitchen biedt de mogelijkheid om te koken, net als moeder, terwijl het leren van kleuren, cijfers, letters en vormen. Mattel Little mama spelen de hele dag van de baby is een interactieve pop die reageert als je met. Probeer een selectie van kartonnen boekjes voor de verjaardag van uw kind. Kies een klassieker als "The Very Hungry Caterpillar" door Eric Carle of een sprookje, zoals Karen Katz "Beddy-bye baby."

Jonge Meisjes

Veel jonge meisjes willen aankleden spelen. De Disney Princess Dress Up Trunk is vol kleren, schoenen, haaraccessoires en sieraden te kunnen modelleren je track een beetje en haar in staat stellen om te doen alsof ze haar favoriete Disney prinses te zijn. Inclusief een make-up kit niet giftig kindvriendelijke en uw kind zal genieten van het aantrekken van cosmetica, net als mama. Mini-Play Make-up voelt als echte truc, maar het is volledig vrij van rommel. Meisjes kunnen ook genieten van Barbie-poppen, My Little Pony en kit om hun eigen sieraden te maken.


Oudere meisjes

Als een meisje dat nadert zijn tienerjaren, zult u genieten van de elementen die je het gevoel opgegroeid. Koop een eenvoudige sieraden doos en vul deze met goedkope kettingen en armbanden in verschillende kleuren. Uw dochter kan genieten van een scrapbook kit en een camera voor kinderen om hun herinneringen op te slaan. U kunt ook genieten om te schrijven in een nieuw papier. Uw kleine mode-ontwerper kan ook als de Angels Fashion Design Artist Tote en portemonnee, zodat ze kunnen hun eigen mode te creëren.

Tienermeisjes

De persoonlijkheid van een tienermeisje zal de aard van de geschenken die ze zullen genieten dicteren. Je zou kunnen hebben een groot blok van schetsen en schilderijen of andere kunst levert. U kunt genieten van het leren bespelen van een muziekinstrument zoals een gitaar. Laat uw kind maken en aanpassen van hun eigen schoenen Keds in Zazzle.com. Het kopen van een nieuwe set beddengoed en opknappen zijn slaapkamer. Meer tienermeisjes kunnen genieten van een MP3-speler, bioscoopkaartjes of concert tickets, sieraden of make-up. Als al het andere faalt, neem uw tiener meisje buiten haar verjaardag. Gaan lunchen bij zijn favoriete restaurant, gevolgd door een reis naar het winkelcentrum.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha