Ideeën voor Seed Bead JewelryKralen zijn kleine glazen kralen vaker gebruikt in projecten hak en hiel naad weven. Het punt peyote is een veelgebruikte techniek met kralen, samen met een punt baksteen of een netwerkmodel. Andere soorten sieraden ontwerpen, sieraden kralen als franje, combineer kralen met grote kralen aan de stijl te verbeteren en accentueren het stuk.

Kettingen Netto

Kettingen netto een delicate weefsel van kralen die een patroon geopend ketting te maken. Het netwerk modellen variëren, maar het ontwerp is typisch uitsluitend gebouwd met kralen. Deze delicate filigraan stijl ontwerpen zijn eigenlijk alleen maar een reeks repetitieve stappen die een interessant patroon te creëren. Het tellen van de kralen is het moeilijkste aspect van kralen een ketting netwerk. Als je een hiel af, zal het model worden vervormd. Kettingen netto worden genaaid met gewaxt draad kralen en maat 10, 11 of 15 kralen. Sommige stijlen zijn voorzien van een 4 - 6 mm kraal druppel in het midden van elk net sectie die de omtrek van het stuk creëert.

Zaad

Rivoli Bead Jewelry

Rivoli ontwerpen zijn populaire onderdelen van kralen ringen, armbanden en hangers. Een Rivoli is een glas of natuursteen met beide facetten op de rug en de voorkant. Beads (vaak een gebreide buisvormige peyote) genaaid rond de omtrek van de stromen om een ​​ring te maken. Twee verschillende groottes van parels worden gebruikt om een ​​aansluiting aan de achterkant van de stromen die deze plaats houdt creëren. Een stenen beekjes bezeled kan het middelpunt van een ring, bespannen met anderen om een ​​armband te maken of worden gebruikt als hanger ketting eenzaam in een tekening.


Peyote Stitch Sieraden

Het punt peyote is een eenvoudige point, met verschillende variaties, maar altijd gewerkt met kralen. Peyote ontwerpen kunnen een foto naaien met kralen, of ze kunnen een oppervlakte glas zijde, dat is allemaal één kleur te maken. Het punt is smal, met kralen verbonden rijen gestapeld boven elkaar. Peyote steek manchet armbanden maken een sterke verklaring van design, terwijl een band punt peyote ring voegt een vleugje kleur. Er is geen limiet aan de soorten sieraden ontwerpen kunnen worden gedaan met een punt peyote. De veranderingen variëren van even of oneven punten tellen buisvormige modellen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha