Ideeën voor NotenkrakerNotenkraker is een kersttraditie in Duitsland die zogenaamd geluk gebracht aan de families en het huis te beschermen tegen kwade geesten, volgens de ideeën van Kerstmis versieren vandaag. Het ballet 'De Notenkraker' is gebaseerd op het verhaal 'De Notenkraker en de Muizenkoning "geschreven door ETA Hoffman. In 1892 werd het verhaal omgezet in het beroemde ballet, de score werd geschreven door Pjotr ​​Tsjaikovski Ilyrich.

Cakes

Vakantie partijen kunnen bestaan ​​uit cakes notenkraker, zoals die scènes zijn voorzien van de klassieke ballet "De Notenkraker", gemaakt van peperkoek en chocolade. Ideeën scene onder de notenkraker prins vecht de Koning Rat. Andere ideeën zijn cake cakes actief dat kenmerkend notenkraker beeldjes gemaakt van kunststof, die kunnen worden ingericht in scènes als u dat wenst. Stand taart Notenkraker zijn beschikbaar voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het maken van een taart met fondant Nutcracker 3D, hoewel papieren handdoeken worden uitgerold fondant om armen en benen te creëren.

Decorations

Notenkraker van alle soorten en maten kunnen worden gebruikt als kerstversiering, waaronder sieraden en display. Zet verschillende maten tussen de notenkraker kerstcadeautjes onder de boom toe te voegen aan de kerst te voelen, of de aankoop of maak notenkraker kerst ornamenten, zelfs waardoor de muis pluche en dansers "Notenkraker" (zoals de Sugar Plum Fairy), van vilt. U kunt de collecties notenkraker te bekijken op de tafels rond het huis. Kopen prints of tekenen notenkraker, notenkraker of samenvoegen van beelden op kussens en kousen van Kerstmis als extra decoratie ideeën.


Ideeën van de Partij

Een notenkraker themafeest is een andere optie voor vakantie partijen kinderen '. Adolescenten en volwassenen kunnen verkleden als de personages assorti "Notenkraker", met inbegrip van oom Drosselmeyer, die enkele magische trucs kan uitvoeren, en de Sugar Plum Fairy, wat snoep kan verspreiden en maken kinderen schitteren met glitter poeder tegen het einde van de festiviteiten. De score van "De Notenkraker" zou moeten spelen de hele nacht, en de visies van diverse film "Notenkraker" kan worden gekeken. Serveer iced cookies gevormd notenkraker, en zorgen voor gunsten, zoals houten notenkraker ornamenten.

Kostuums

Notenkraker kostuum hoofd zijn beschikbaar voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het gaan als een notenkraker voor Halloween of voor een kostuum partij. Deze kostuums zijn vergelijkbaar met die welke worden gebruikt door de mascotte, hoewel notenkraker kostuums die de jurk, hoed en pistool karakteriseren zijn ook opties voor degenen die niet willen om een ​​groot hoofd notenkraker te brengen, hoewel de wangen moet worden beschilderd met rode cirkels rond. De vrouwelijke versie van de Notenkraker kostuums zijn beschikbaar, zoals de kostuums voorzien die wordt gekenmerkt door een jas of-korset geïnspireerde notenkraker notenkraker ook.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha