Ideeën voor Kerst spelletjes voor kinderenGenezen cabin fever door kinderen aan te moedigen om deel te nemen aan een paar games vrolijk. Kinderen kunnen met elkaar omgaan en volwassenen, terwijl het delen van een aantal vakantie juichen. Christmas party games kunnen worden gespeeld thuis, op school of op een kerstfeest voor gezinnen. Zorg ervoor dat u een paar kleine prijzen te kopen voor de winnaars van het spel of miniatuur zuurstokken voor alle deelnemers.

Haal de huidige

Verzamel de kinderen in een gebied en instrueren hen om te zitten in kleermakerszit in een kring. Bereid een paar cadeaus voor het spel, maar gebruik maken van ongeveer 10 tot 15 lagen van inpakpapier op elk moment. Laat ieder kind een beurt om dit eerder te schudden en beginnen met het spelen van een kerstlied als de kinderen langs de huidige rond de cirkel. Wanneer de muziek stopt, rippen van een laag papier uit de gave en de herhalingen van het spel. Het kind op het laatste stuk van inpakpapier uit de doos kan de gift te houden als zijn prijs rukken.

Stuff voor de kerstman

Vraag een volwassene om een ​​rood shirt oversized (en singlet) deel te nemen aan de Santa spel spullen dragen. Elk kind krijgt een rol keukenpapier tegen lage kosten en is belast met het scheuren van een papieren handdoek de rol uit te schakelen, oprollen in een bal en dat soort dingen in het shirt van de "Kerstman". Geef de kinderen een tijdslimiet voor een vergroting van de Kerstman en wanneer de tijd is verstreken, kan een panel van rechters hun succes bepalen. Toekennen van een kleine prijs voor elk kind dat deelneemt. Pas het spel aan rode en groene ballonnen en een handleiding luchtpomp gebruiken.


Human Tree

Neem sommige kerstversiering onbreekbaar van het huis en gebruik ze in een spel. Schik de kinderen in twee of drie teams en vraag een volwassene, in voorkomend geval, om te poseren als een menselijk boom. Geef ieder kind in ieder teamlid als een boom decoratie pijnboomslinger, klatergoudslinger, een reeks van kerstverlichting, ornamenten, zuurstokken en een hoofdband ster. Relais-modus, de kinderen rennen naar de vrijwilliger te versieren, en het laatste kind kan het rijden naar een aftapplug. Het eerste team dat met succes te versieren en verlichten hun menselijke boom is de winnaar.

Reindeer Games

Organiseer een hindernisbaan voor de kinderen om rendieren te spelen. Elk kind deelnemer fungeert als een rendier en het dragen van een set van rendiergeweien, die vaak worden aangetroffen in discount winkels. Plak een hoelahoep om door te springen tussen twee stoelen, stelt een kerstkaart en pen op een tafel om een ​​verblijfskaart en een lege kerstsok aanmelden voor vulling aan de hindernisbaan spel rendieren bevatten. Tonen of te instrueren de rendieren gewenste route voordat je het spel starten. Gebruik een stopwatch om de tijd elk kind en degene met de snelste tijd wordt beschouwd als Rudolph.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha