Ideeën voor Halloween activiteiten en dingen te doen met kinderenEr zijn veel dingen die je kunt doen om jonge kinderen te vermaken tijdens Halloween, waaronder spelletjes, wedstrijden en ambachten te houden. De twee toetsen zijn aan de activiteiten van een Halloween tintje te geven en houden alles afgestemd op hun leeftijd. Jonge jongens hebben de neiging om snel gefrustreerd met iets boven hun niveau van vaardigheid, vooral wanneer aangedreven door suikerhoudende snoep geworden.

Craft Dough ghost

Krijgen jonge kinderen in Halloween-sferen met een vaartuig met behulp van lucht droge klei of zout deeg gemaakt in huis. Kinderen kunnen het deeg gelijkmatig uitrollen en gebruiken een cookie cutter in de vorm van een spook om de decoratie te maken of kan het deeg te vormen tot een elementaire vorm van ghost. Elk kind schilderde twee zwarten ogen en een zwarte mond schreeuwen over zijn geest decoratie. Zodra de pasta droogt, kunnen de kinderen verschillende geesten af ​​te stemmen op een vensterbank of hang ze uit een raamkozijn naar een spookachtig tintje.

Pumpkin Bowling

Een partijtje bowling thema Halloween spook met pinnen en ballen van pompoen helpt jonge kinderen oefenen vaardigheden keer en het houdt ze vermaakt. Elke pin is gemaakt van een frisdrank fles geschilderd plastic met een gezicht geest. De bal is gemaakt van een plastic bal met een geschilderde oranje jack-o-lantern gezicht zwart. Plaats de pennen in een driehoek aan het einde van een heldere zone, ongeveer 3 meter bij 6 meter, op de binnenplaats van de bowlingbaan te creëren. Elke speler is aan het begin van de "bowlingbaan" en heeft twee pogingen om te breken alle pinnen. Pas de lengte van de baan, indien nodig, met een rijstrook korter voor ongeschoolde spelers en een rijstrook voor de meer ervaren spelers.


Three-Legged Race Monster

Het helpt de kinderen verbrandt extra energie met een spelletje Halloween thema dat spelers dwingt om te oefenen teamwork. Een groot gebied verwijderen van binnen of buiten de race, zorg ervoor dat het groot genoeg is voor alle teams. Jonge jongens paren, ze zijn side-by-side en bind de poten bewegen samen met garen. Lijnen van elk team met drie poten aan het begin en eenmaal gegeven het signaal om "go" en rende naar de finish. Het team dat als eerste over de streep wint.

Beschilderde kalebassen

Schilderen gezichten op pompoenen is veel gemakkelijker voor de kinderen pompoen snijden. Bereid een overdekte ruimte, borstels, een kopje water en bekers van verf voor elk kind. Geef ieder kind een schone pompoen aan maar ze willen schilderen. Kinderen kunnen de witte pompoen met ogen en een mond schreeuwen zwarten zwart thema voor een spook of een vleermuis vormen kunnen zwarte verf rond de pompoen voor een eenvoudig thema schilderen.

Kinderen kunnen ook gebruik maken van stempels, stencils, stickers, glitter, kralen en garens om decoratieve details te verstrekken. Bijvoorbeeld, kan een kind een clown gezicht verf op de pompoen, lijm een ​​rode kraal naar voren als een neus en lijm de draad lus op de top als haar haar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha