Ideeën voor Groen AmbachtenKunsten en ambachten projecten geven volwassenen en kinderen een creatieve uitlaatklep. Geef mensen een uitlaatklep om zich te uiten leren en zelf-ontdekking vergemakkelijkt. Wanneer het onderwijzen van de verantwoordelijkheid voor het milieu in een consument-gedreven economie, helpt om studenten een "hands" les. Het is makkelijk om zinnen als "reduce, reuse, recycle 'herhalen, maar toont studenten hoe ze objecten hergebruiken, draaien ze in ambachtelijke materialen streefdoelen om hun kijk op de wereld te veranderen.

Spoon Hangers

Dit gesprek stuk is een eenvoudig ambacht, die niet alleen oude, afgedankte zilverwerk een tweede leven, maar markeert ook de schepper als een individuele artistieke en creatieve. Alles wat nodig is een lepel, geschikte gebogen om een ​​haak te vormen en een boor. Boor een gat groot genoeg om een ​​spijker naar de achterkant van het handvat en de haak is voltooid.

Spelen Met Lint

Soms vuilnisbak kan een bouwsteen voor een nieuw speeltje geworden. Zo kunt u de klei van de droger pluisjes te maken. Voeg 3 kopjes pluis, 2 kopjes water, meel 1 kopje en 1/8 kopje plantaardige olie tot een pan op middelhoog vuur en roer. Het deeg is klaar wanneer het begint om samen te binden. Van daar, laat het afkoelen en gaan denken in leuke vormen om schimmel.


Painting natuurlijke vezels

Auteur en illustrator Aaron Zenz vertelt het verhaal van hoe haar kinderen hebben deelgenomen aan de beweging op straat kunst schilderij gezichten op de rotsen verspreid naar hun thuisstad te verlaten. Wie heeft versierd een pompoen voor Halloween heeft milieuvriendelijke vergelijkbaar in hun projecten gebruikte materialen. Bij het maken van kunst met natuurlijke materialen, zeker om een ​​verf te gebruiken als een natuurlijke klei of verf blikjes, of een wassen van kalk, om het gezond en veilig voor het milieu te houden.

Magneten dop van de fles

Redden wat flessendoppen vroeger naar stortplaatsen en maak een aantal originele kunstwerken. Neem een ​​kwart en plaats deze op een foto uit een krant of tijdschrift. Bijgesneden afbeelding kwart-en kleinbedrijf en het gebruik lijm aan de binnenzijde van de dop. Laat drogen. Na ongeveer 10 minuten, gebruik een glazuur papier vult de rest. Deze email dient nacht drogen. Voor een extra tintje, overweeg dan het toevoegen van een beetje 'van glitter aan het glazuur. Wanneer het droog is, lijm een ​​magneet op de achterkant.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha