Ideeën voor gift bags voor familiereüniesBij het samenstellen van tassen cadeau voor de gasten bij uw volgende familiebijeenkomst, stok met items die zowel nuttig zijn voor het evenement bijeenkomst ter herdenking van de gelegenheid, of tik in goede herinneringen voor geschenken die zeker zijn om het hele gezin te behagen. Het geven van gift bags als een groet heden, afscheidscadeau, of maak speciale gave zakken voor prijzen of sweepstakes wedstrijd voor een gedenkwaardige gebeurtenis.

Tassen en Survival Kits bestemming

Tassen en survival kits bestemming zijn vol met kleine, praktische en comfortabele items voor de gasten, terwijl het 's nachts op uw bestemming of reünie gebeurtenissen. Bij aankomst, presenteren elke gast met een decoratieve geschenk zakje met een paar flessen water, een klein pakje van aspirine, een paar voedingsstoffen, eiwit of mueslireep, en het doel objecten gerelateerd, zoals zonnebrandcrème, een paar stukjes van de nationale valuta (indien buiten de Verenigde Staten) of een poncho, een paar ideeën. Voeg een paar humoristische elementen, zoals stress ballen of nieuwtjes, en aan te passen elke zak met de naam van de klant op de voorkant in permanent marker of textielverf.

Sentimental Gift Bags

Roerende gift tassen zijn een handige manier om reflectie, waardering en doet denken aan een casual, zorgeloos bijeenkomstgebeurtenis brengen. Een ingelijste foto van het gezin of een mini-album van belangrijke gebeurtenissen in het verleden en de gelegenheden zijn speciale toevoegingen aan een gift bag sentimenteel, net als de foto's, gedichten of andere herinneringen aan overleden familieleden. Voeg een speelse touch aan een gift bag sentimentele familie met zelfgemaakte hapjes en lekkernijen, zoals de beruchte chocolate chip cookies tante Louise. Als alternatief kunt u een aantal favoriete recepten van familieleden te verzamelen, en maak je eigen familie kookboek een sentimentele zak cadeau toevoegen voor een familiereünie. Of, afhankelijk van uw familiegeschiedenis, kunt u in staat om een ​​stamboom te bouwen. Fotokopiëren een schone grafiek of een grafisch kader en omvatten in gave tassen voor een unieke gift die iedereen zal waarderen.


Fun Gift Bags

Voeg een beetje 'van plezier en humor aan uw familie reünie met leuke cadeau-tassen die zal bijdragen tot het doorbreken van de spanning of voeg alle door het lachen. Maak opvallende leuk en uniek voor iedereen met lege lint pinnen en ambachtelijke of textielverf. Inschrijven elke tape met leuke, bijzondere uitdrukkingen, zoals "meest irritante neef" of "meer kans om in de school voor altijd." Maak een klein boekje van familiegeschiedenis voor elke gast drukken en binden een verzameling van leuke herinneringen, verzameld door familieleden via e-mail voor het evenement, en omvatten in elk gift bag. Als alternatief, zoals een mash-up of complete films op DVD voor de gasten. Tot slot, pre-vulling secties met contactgegevens voor de gasten en omvatten in gave tassen voor een leuke manier in aanraking familieleden te houden.

Favor Gift Bags

Bijeenkomst om het evenement met geschenk zakken gunst die kleine chips aan de gasten hebben voor de gelegenheid om te onthouden te herdenken. In een zak met monogram met de familie naam, voeg een T-shirt met de datum van de vergadering, samen met aangepaste koelkastmagneten of ornamenten. Waardoor het nog specialer met de hand geschilderde kozijnen of monogram mini fotoalbum met de naam en datum van de reünie. Op deze manier kunnen de gasten genieten van een speciale geheugen waarin alle foto's die u op de vergadering nam houden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha