Ideeën voor een Tony Birthday Party HawkTony Hawk is een van de meest productieve professionele skaters en baande de weg voor vele anderen die nu een leven van hun vaardigheden en merken ijsbaan. Tailor tiener verjaardagsfeestje een Tony Hawk skateboard thema van uw kind of als je niet kunt stoppen met praten over Tony Hawk of dromen om te groeien in zijn voetsporen te treden.

Uitnodigingen

Maak uitnodigingen in de vorm van een skateboard met stickers die de logo's van elk merk van Tony Hawk, als zijn merk van skateboard Birdhouse of haar BoomBoom Huck Jam evenement. Gesneden cirkels van zwarte bouw papier met de BoomBoom Huck Jam-logo op de voorkant en party informatie geschreven met een gel-pen op de rug. Als alternatief, drukt u een foto van Tony Hawk in het midden van een van zijn trucs op de voorzijde van de uitnodiging te zetten.

Gebruik termen of verwijzingen skateboard als je gemak voelt. Bijvoorbeeld,


"Join Mikey voor sommige grote lucht, Tony Hawk-stijl." Onder meer de partij de details, zoals datum, tijd en plaats. Verzoeken dat uw gasten brengen hun skateboards en veiligheidsuitrusting (helm en pads) als de partij zal schaatsen. Maak duidelijk aan de ouders van uw gasten als schaatsen zullen worden betrokken als het kan leiden tot verwondingen.

Locaties

Gastheer van de partij thuis of in de tuin als er genoeg ruimte is voor de activiteiten die u van plan bent voor het feest. Een skatepark is een geweldige plek als je gaat om het kind en zijn gasten te schaatsen. Nodig ouders om hun kinderen te begeleiden naar het park om veiligheidsredenen. Sommige skateparken kunnen verlangen getekend toestemming slips voor kinderen alvorens hen toe om te skaten.

Decorations

Hang rode en zwarte slingers en ballonnen in de kamer rond. Maak een nep kartonnen oprit voor een feestje binnenshuis als er voldoende ruimte is. Tonen skateboard van uw kind en poster van Tony Hawk. Teken de etiketten van Tony Hawk op grote poster board en hang ze in de kamer rond. Maak een levensgrote uitsnede van Tony Hawk karton als je slim bent. Uw gasten kunnen hun foto's genomen met Tony te halveren.

Activiteiten

Huren van een professionele skateboarder om uw gasten een paar trucjes volgzaam te laten zien en hen helpen om hun schaatsen te verbeteren. Als uw kind en zijn vrienden schaatsen samen op een regelmatige basis, kon je hun favoriete skatepark ramps huren, of uw kind als een hindernisbaan. Als de werkelijke schaatsen te gevaarlijk is, overweeg dan te laten hun kinderen spelen in de Tony Hawk schaatsen videospelletjes en hebben een toernooi doen trucs virtuele plaats.

Geef kinderen hun eigen skate-en kleinbedrijf stuk triplex, karton of kaarten om te versieren. Markers levering, lijm en kleefstoffen Tony Hawk.

Speel een DVD Tony Hawk wanneer uw gasten aankomen of wanneer de partij wordt afbouw.

Voedsel en cake

Serveer eenvoudige voedingsmiddelen, zoals gewone voedingsmiddelen die de typische BoomBoom Huck Jam of andere extreme sportevenementen zou staan. Nacho's, hotdogs, hamburgers, popcorn en pizza's zijn geweldig. Versier de taart met een opbrengst van een van de logo's om Tony Hawk schaatsen of plaats speelgoed in miniatuur op de taart. Er zijn miniatuur skateboards, skaters en hellingen die kan verdubbelen als verjaardagscadeautjes als uw kind speelt graag met miniatuur versies als je eigenlijk niet schaatsen.

Favors

Stuur uw gasten naar huis met een gunst als een blijk van waardering voor hun deelname. Vul een kleine goodiebag met snoep rood en zwart, tijdelijke tatoeages, stickers Tony Hawk, Tony Hawk beeldje of miniatuur speelgoed skateboard. Onder meer foto's van uw gasten met hun speciaal ontworpen tafels of Tony Hawk kartonnen uitsnijding met hun "dank u" kaarten na het feest.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha