Ideeën voor een Halloween kostuum Showgirl Las VegasLas Vegas staat bekend om haar opvallende hotels en showgirls. Kleden als een showgirl voor Halloween is een leuke ontsnapping uit het dagelijks leven. U krijgt flashy en over-the-top voor een nacht te zijn, als je zoekt naar het middelpunt van de belangstelling te staan. Samen een showgirl kostuum is vrij eenvoudig, en u kunt zo opzichtig als je wilt zijn.

Kapsels

Een van de punten van de Vegas showgirl is de hoofdtooi. Hoe groter, hoe beter. Kapsels zijn meestal zeer ingericht bands of vol hoofd bedekt met grote vooruitstekende veren of andere materialen om een ​​decoratie in hoogte te creëren. Soms zijn deze ook weer draperen in een mantel als mode. Maak uw hoed met uw favoriete DIY. Zorg alleen wel dat het niet te zwaar als de nek pijnlijke na het dragen voor een periode van tijd zal zijn.

Hielen

Elke showgirl weet dat je een paar hoge hakken moordenares dragen. Terwijl de meeste showgirls dragen van naaldhakken, geen vereiste. Echter, je moet een paar vrij hoog (+ 3 cm) te zorgen dat u langer en slanker uitzien vinden. Voor extra schittering en glans, zet glitter en strass steentjes op de bandjes van uw schoenen.


Kleding Risque

Velen zien de meisjes kostuums bestaan ​​uit niets meer dan een hoed en bikini sprankelend. Kies iets dat je comfortabel in voelt, maar zorg ervoor om wat 'huid te laten zien. U kunt een laag uitgesneden jurk selecteren Kortom, als u wilt dekken je maag, of toon uw maag met een stuk jurk bikini afgesneden als ze niet uw stijl.

Rhinestone

Het is tijd om te worden verblind met strass-steentjes. Showgirls zijn alle glans en glans op het podium, zodat u veel steentjes nodig. Plakken of te beveiligen met een tool van strass-steentjes op de hele kostuum. U kunt ook dragen nep sieraden strass als grote oorbellen, armbanden of kettingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha