Ideeën voor een Fairy Tale Prom ThemeSprookjes goed werkt als thema van de dans, omdat ze van nature romantisch en makkelijk geïnspireerd decoreren ideeën. De keuze voor een bepaald sprookje thema kan overweldigend zijn, echter, wanneer je kijkt naar de verschillende keuzemogelijkheden voor u beschikbaar. Ontspan en geniet van het proces van het kiezen van een thema prom en het uitvoeren van uw visie.

Real Sprookjes

Kies een sprookje met middeleeuwse prinsen of prinsessen en ouderwets, net als Rapunzel, Doornroosje of Assepoester. Maak buitensporige rol uitnodigingen die geschikt lijken voor een koninklijk bal. Versier de locatie prom met glinsterende zijde banners, tafelkleden en miniatuur kastelen en torens van karton of schuim en beschilderd met acrylverf. Gebruik twinkeling verlichting overal kan een magische sfeer te creëren. Zorg voor een paar foto's in de voorkant van het station schilderde een sprookjeskasteel achtergrond.

Magical Forest Fairy Tales

Kies een verhaal dat zich afspeelt in een magisch bos of hout, zoals Hans en Grietje, Sneeuwwitje of Shakespeare's "Droom van een Midsummer Night." Het bellen op bladvormen cut-out, en versier de prom met bomen van karton beschilderd met acrylverf blinkende. Gebruik groene tule of taft, zoals bladeren en groen te draperen over bomen en rustieke lantaarns hangen in de kamer rond. Bieden een station paren foto voor een geschilderde achtergrond van bos.


Sprookjes exotische

Kies een verhaal dat meer exotische draken of wezens van de oceaan gaat. Deze verhalen kunnen spannende nieuwe decoreren ideeën te inspireren. Versier een Doornroosje of Shrek thema prom met grote draken cut-out ingericht in glitter en acrylverf, en creëren de illusie van vlammen bevestigen kleurrijke, glinsterende stoffen van draagbare fans. Versier een Kleine Zeemeermin thema dans met blauwe stoffen en beschilderd turkoois en de golven, en distribueren uitnodigingen op vis vormen cut-out.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha