Ideeën voor een 35ste huwelijksverjaardag cadeaus voor vriendenTraditioneel wordt een soort gave die bij elke huwelijksverjaardag. Volgens de "Standard Dictionary of Folklore, Mythology en Legend," deze praktijk "heeft waarschijnlijk een onderliggende geloof in de correspondentie van bepaalde stoffen geluk met het brengen van een duidelijke aantal jaren." Voor een 35ste huwelijksverjaardag, het traditionele geschenk is iets gemaakt van koraal en de moderne gift is iets gemaakt van jade.

Coral Schaak

Een grote verscheidenheid aan koralen schaken zijn in de markt voor de meeste budgetten. Sommige zijn gemengd met andere materialen om ze toegankelijker te maken, terwijl anderen zijn gemaakt van pure koraal en kost aanzienlijk meer. Als u van plan bent om een ​​groep geschenk te kopen voor de verjaardag van je vriend, uitgeven aan een set die bestaat uit stukken met de hand gesneden met ingewikkelde details. Een geschenk als dit is een koraal stukken in september

Coral Picture Frame

Geef een koraal frame als een jubileum geschenk zo is, of het aanpassen met een plaquette. De plaat kan een bericht of een vermelding zoals "35 jaar oud en going strong", "35 jaar huwelijksgeluk" of onder "Gefeliciteerd met 35 jaar van het huwelijk." Als alternatief, graveren de plaquette met het echtpaar huwelijksdatum of de datum van hun 35ste huwelijksverjaardag. Voor een extra tintje, plaats een print in het frame dat een koraalrif of een andere onderwater scene dat koraal omvat toont.


Jade Golf Club

Als het paar bent u naar op golf games, dan een set golfclubs jade zal een nuttig geschenk en sentimenteel te maken. Jade golfclubs zijn sterk en zorgen voor consistente schoten elke keer. Ze kunnen ook worden gegraveerd, waarmee u op elke gewenste manier aanpassen. Je zou kunnen beïnvloeden elk van hun namen op de golfclub, of je kan de datum van hun verjaardag op beide graveren.

Jade Carving

Verschillende kunstenaars kan online worden gevonden die op maat sculpturen gemaakt van jade te creëren. Stuur een aantal foto's van wat je wilt gesneden door de kunstenaar van uw keuze. Je kunt veel dingen gesneden uit jade, waaronder een portret van het echtpaar, de datum van hun 35ste verjaardag of iets dat betekenis heeft voor het paar, als hun hond of hun huisje hebben.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha