Ideeën voor de herfst Dinner Party gunsten

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Vakantie 0 1


Party gunsten zijn kleine tekenen van waardering gegeven aan de gasten op een feestje. Ze zijn meestal geplaatst servicepersoneel platen opgestapeld in het midden van elke tafel of bijzondere gunsten geplaatst op een specifieke tabel. Bij de beslissing wat te geven als partij gunsten, zijn altijd een goed idee om ze te binden met het thema van uw evenement. Dus als je met een val etentje, kijk dan voor de herfst-themed gunsten.

pompoen smaken of geuren

Pompoenen worden geoogst in de herfst. Ze zijn ook sterk verbonden met twee herfstvakantie - Halloween en Thanksgiving. Een aantal van de traktaties zijn gemaakt met pompoen, waarvan er vele kunnen grote val-thema gunsten. Voorbeelden zijn taarten, pompoentaart, pompoen muffins, pompoen brood en pompoen cookies. Deze taarten kunnen worden verpakt in plastic folie en geplaatst in een doos met een lint gebonden rond elk vak. Als alternatief kunt u uw gasten pompoen geurkaarsen, zeep of lotions te geven.

gekarameliseerde appeltjes

Appels zijn een vrucht vaak geassocieerd met de herfst. Zelfs als de appels zijn niet bijzonder spannend eenvoudig, gekarameliseerde appels zeker zijn. Als je de doe-het-zelf typt, kunt u de gekarameliseerde appels te maken op hun eigen, wikkel ze in cellofaan en bind het cellofaan afgesloten met een lint in een val kleur, zoals rood, oranje of bruin. Als alternatief kunt u een bakkerij op maat maken ze voor u.


Maple Syrup

Maple syrup is een ander genot herfst. U kunt persoonlijke formaat flessen online, waarvan vele zijn gemaakt van glas en de vorm van een esdoornblad of pitcher te bestellen. Sommige bedrijven kunt u zelfs de etiketten aan te passen met de datum, monogram of andere verwoording.

Herfst-thema Kostuum

Er zijn veel kleine snuisterijen vallen thema kan je als gunsten. Voorbeelden zijn wijn stoppen, openers, bierviltjes, magneten, pennen, sleutelhangers, lanyards, kandelaars, fotolijstjes, cookie cutters en snoep gerechten. Andere ideeën zijn bookmarks, agenda's, blocnotes, speelkaarten en bagagelabels.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha