Ideeën voor Boss Day GiftsNational Boss Day valt op 16 oktober van elk jaar en vaak samengesteld uit medewerkers die hun hoofden met wenskaarten en/of cadeaus. Deze dag is erkend door een secretaresse van Deerfield, Illinois ,, Patricia Haroski, in 1958, en werd officieel erkend door de gouverneur van Illinois in 1962 Vandaag is de Nationale dag van de werkgever erkend in het hele land, evenals verschillende locaties in Zuid- Afrika, Australië en Engeland.

food-gerelateerde cadeaus

Denk aan het maken van uw eigen baas aantal zelfgemaakte lekkernijen zoals muffins, cakes, koekjes, fudge of gebak. Geschenken als deze in aanraking komen, omdat die show je ging naar de moeilijkheid om iets voor te bereiden in plaats van het kopen van een item uit een winkel. Om uw gift te dienen, zet uw gebakken goederen in een bakpan en wikkel een decoratieve lint eromheen. Als koken is niet uw ding is, hoe je een grote pot met zijn favoriete snoep te vullen? Andere ideeën zijn een doos van gastronomische chocolade, een geschenkmand van gastronomische snoep, een cadeaubon voor haar favoriete plek voor lunch of lunch catering voor de eigenaar en personeel, waar alle medewerkers zijn in staat om het te verdelen account.

Schenkingen door medewerkers ondertekend

Een geschenk van een beetje 'leuk, maar zeer attent dat is zeker om het hart van warme oren is een gecertificeerd "Grootste Werkgever van de wereld." Hebben gewoon elke werknemer ondertekenen van het certificaat en het ontwerpen, zodat hij kan hangen aan zijn muur. Dit is iets dat kan worden gemaakt met een tekstverwerker en een certificaat sjabloon en print op elke printer. Een soortgelijk idee is om een ​​frame dat is voorzien van een mat kopen en voer een groepsfoto van de baas met zijn medewerkers erin. Heeft elke werknemer teken en schrijf een speciale lijn of twee.


Tijdschrift of krant Subscription

Tijdschriftabonnementen maken grote giften, omdat de ontvanger krijgt een nieuw tijdschrift op een vast tijdstip (elke week, twee weken of een maand) voor een jaar. Er is een tijdschrift voor zowat alle belang, met inbegrip van golf, vissen, kaas, wijn, bier, sigaren, woondecoratie, tuinieren, reizen, geschiedenis, politiek, dieren, professionele vaardigheden, de technologie, ruimte en financiën. Als alternatief, kan je hem een ​​dagkaart voor zijn favoriete krant.

Games

Als je baas heeft een speelse persoonlijkheid en houdt van zichzelf uitdagen met puzzels en woord puzzels, overwegen om hem een ​​spel in verband met zijn belangen. Een idee is 's werelds grootste kruiswoordraadsel. " Hoewel het een beetje 'een nieuw geschenk, zou iedereen een gevoel van trots voelen als ze in staat waren om het te voltooien. Een ander idee, dat is meer dan een accessoire om een ​​spel te spelen op zich, is een automatische schudmachine - het is geweldig voor liefhebbers van kaartspelen. Andere ideeën zijn een pooltafel voor desktop in miniatuur, darts, elegante schaakspel, een domino-set in een houten kist van hoge kwaliteit, een poker set in een draagtas, een loper putting green indoor golf, een vlag en het gat achtertuin golf of een klassiek bordspel, dat heeft betekenis aan je baas.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha