Ideeën van sieraden voor een vriendVriendschap is al sinds het begin van de mensheid geweest. Deze unieke relatie heeft ook een eigen dag internationaal erkend, zoals vastgelegd door de Nationale Maatschappij van de Eer. De band tussen twee vrienden vergt aanzienlijke tekenen van gevoel. Geef je beste vriend sieraden symboliseert uw intieme verbinding, het leven leefden samen en dankbaarheid.

Paraaf

Initiële Charms maken speciale sieraden alleen begrepen worden door twee goede vrienden. Gebruik uw initialen, de initialen van je vrienden of combineer beide sets. Ambachtelijke winkels hebben initieel beroep in vele soorten en maten, met inbegrip van massief metaal, decoratieve metalen en ingelegd met kristallen. String charmes initialen op de lederen koord met armbanden of kettingen te maken. Zet gekleurd, zilveren of gouden kralen met de initialen voor decoratie en scheiding.

Etsen

Aangepaste graveren maakt unieke sieraden en op maat naar een vriend. Messing en staal zijn gemeenschappelijke middelen voor het opnemen in de vorm van oorbellen, hanger halskettingen en manchetten. Etsen ideeën zijn vooral uitdrukkingen, spreuken, verzen of symbolen zinvolle naar uw vriend. Zoek op internet naar geïndividualiseerd sieraden gegraveerd websites voor handgemaakte artikelen.


Sieraden in twee delen

De meesten hebben de ketting hart gesplitst, elk de helft gedragen door de twee beste vrienden gezien. Maar in plaats van het hart cliché, kiest twee moderne symbolen en zinvol voor uw vriendschap. Een appel en een sinaasappel of peer. Twee cirkels oneindig met kristallen ingelegde, misschien wel waar het in de andere past. Een twee-woord zin in elke persoon die het dragen van een partij. Een sleutel en een slot. Een zon en de maan. Een fee en ster. De ideeën zijn eindeloos; kies degene die het beste symboliseert jullie vriendschap.

Foto's

Geef je vriend een medaillon, maar in plaats van de traditionele kop zelf, zijn voorzien van een foto met de twee van u die een speciale betekenis heeft. Onvergetelijke vakanties, feestdagen en meisjes avondje uit ideeën voor een foto zijn aanzienlijk. Gebruik foto-editing software op uw computer naar een zwart-wit, sepia of een wazige foto-edge te creëren voor een gepersonaliseerde aanraking.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha