Ideeën van de Partij voor de Week van VerpleegstersWeek van Verpleegsters, traditioneel elk jaar in de week van 6 mei gevierd, is een viering van onze natie de verpleging en brengt hulde aan de beroemde verpleegster Florence Nightengale en schrijver. Het evenement wordt meestal gekenmerkt door verschillende feesten ontworpen om waardering voor alles wat verpleegkundigen doen om onze gemeenschappen te helpen zien. Terwijl de ideeën variëren, zijn veel verpleegkundigen getrakteerd op speciale ontbijten, verwennerij diensten en geschenken zoals bloemen en snoep.

Celebration ontbijtbuffet

Artsen kantoren, klinieken en ziekenhuizen bieden soms een ontbijtbuffet aan hun verpleegkundigen te laten zien als ze worden gewaardeerd voor het werk dat ze elke dag doen. Gezonde keuzes, zoals fruit, muffins, sap en eiergerechten, helpen geven verpleegkundigen de energie die ze nodig hebben om hun best te doen voor hun patiënten en bieden een geweldige manier om Nurse Waardering beginnen week uit naar rechts. .

Spa behandelingen

Ziekenhuizen, verpleging agentschappen en medische studies bieden vaak weinig luxe voor hun verpleegkundigen om hen te laten zien hoeveel ze worden gewaardeerd. Een idee is om een ​​mini-spa in de eetzaal of breuk, compleet met on-site massage therapeut die nek zal, rug en voet wrijft deze professionals die zeker verdienen een beetje 'verwennerij creëren.


ballonnen en cadeaus

Versier het kantoor of verpleegkundigen stations met feestelijke ballonnen, slingers en linten kunnen helpen om het moreel en helpen geven verpleegkundigen de aandacht die ze verdienen. Decoratie moet gaan net voor de week van zorg. Idealiter, kleurrijke displays zijn een onderwerp van zorg. Bovendien, gave tassen individuele items op de bureaus van de verpleegkundigen en vol nieuwigheden zoals chocolade, een cadeaubon voor een lokaal restaurant of een winkel en verpleegkundigen themed giften zoals pennen vormige spuit om gedenkwaardige giften te maken die goed zijn -appreciated .

zak vergoedingen

Voor kleine ziekenhuizen en artsen kantoren die werken op een krap budget, de gedachte is vaak wat telt. Office personeel, artsen en ondersteunend personeel kunnen alle plannen van een surprise party kamer, akkoord gaan met een overdekte gerecht te brengen en schrijf een beetje 'van iets, het verlaten van de verpleegkundigen op de werkvloer weten hoe het leven raken van degenen die dagelijks werken. Bovendien kan elk lid van het Bureau besluiten om bij te dragen $ 5 of $ 10 naar een boeket bloemen of een kenteken dat de namen van de verpleegkundigen van de eer geeft.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha