IDEEËN romantische Valentijnsdag: 8 creatieve manieren om de Valentijnsdag te vierenIDEEËN romantische Valentijnsdag: 8 creatieve manieren om de Valentijnsdag te vieren

Bonbons en rozen, het diner en een film, dit zijn de viering van Valentijnsdag dat de meeste mensen gaan voor, maar het is niet van plan om een ​​romantische herinnering van lange duur zijn, is het niet? Dus iets bijzonders te doen dit jaar en maken het een dag om te onthouden; u het vieren van uw liefde, dus het is een beetje extra moeite waard. Lees onze acht ideeën over hoe je een romantische en onvergetelijk feest te maken en laat de rijbaan op Valentijnsdag:

1. Zing je liefde voor de hele wereld

De ideeën van de romantische Valentijnsdag hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bezoek een karaokebar en zingen liefdesliedjes elkaar cheesiest aan de bovenkant van uw stem en er iedereen vertellen hoeveel je van elkaar houden met een lied.


2. Bezoek een spa samen

Een van de meest ontspannende en leuke ideeën romantische Valentijnsdag zou zijn om een ​​spa met je partner te bezoeken. Het is niet alleen voor meisjes; boek een dag in de spa elkaar en genieten van een ontspannende massage, zijn verwend en hebben een kans om samen te relaxen. Ontdek aanbiedingen op Google, sommige spa's zijn koppels pakketten speciale Valentine.

3. Blijf in en kook uw diner

Maak kook je diner met een speciaal deel van de avond. Samen koken kan heel romantisch en leuk, vooral als je probeert om iets nieuws en anders te koken; Je aan het lachen samen, genieten van elkaars gezelschap en het zal leuk zijn, zelfs als je geen idee wat hij doet te hebben!

4. Vrijwilliger samen

Doe iets goed, terwijl u vieren en wat tijd doorbrengen met elkaar, helpen thuis voor ouderen of in een hostel voor de daklozen 's nachts. Je wordt beloond met een gevoel van gezamenlijke uitvoering, zoals de wetenschap dat u veel tijd samen hebben doorgebracht om iets echt nuttigs te doen.

5. Het krijgen van een permanent teken van uw liefde

Niet iedereen kopje thee, maar je kon gaan naar een tattooshop en maken hun namen permanent geïnkt op je huid. Een teken van uw eeuwige liefde en kan in een plaats die is fatsoenlijk worden gezet! Of krijgen een semi-permanente tatoeage, zodat je moeder niet boos zal zijn.

6. Neem een ​​klasse samen

Valentine romantische ideeën kunnen samen nieuwe dingen te leren. Een cursus voor keramiek, kunst, wijn proeven, chocolade of wat dan ook! Samen leren is leuk en misschien zelfs een hobby gedeelde toekomst.

7. Dans de nacht samen

Een andere manier romantische en creatieve manier om Valentijnsdag te vieren samen zouden dansen. Als je uit te gaan naar een nachtclub of verblijf in en kiezen hun eigen muziek, dans zoals je gebruikt om het te doen is een geweldige manier om dicht en intiem te krijgen. Gentle hielden elkaar in de buurt, als u naar uw favoriete love songs zal zeker de sfeer.

8. Deel uw liefde met een Valentijnsdag

Valentine romantische ideeën moet niet worden beperkt tot de twee van u. Deel uw feest met andere koppels en waren blij Valentijnsdag. Onderzoek heeft aangetoond dat het delen van je leven met andere mensen gelukkig verbetert hun eigen geluk, dus ga je gang en vieren uw liefde met vrienden. Het moet niet alleen jullie twee, het scoren van een romantische avond. Ook, vergeet niet om je enkele vrienden uitnodigen om hun speciale avond en maak ...

We hopen dat deze ideeën voor Valentijnsdag interessant en uitdagend.

Voel je vrij om hun ideeën te delen romantische Valentijn in de commentaren hieronder.

Wees blij!

dank
(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   1
Oktober 14, 2015 | 00:43:36 | later 4 uur

Doe dan het volgende en je zult blij zijn!

  0   1
Oktober 14, 2015 | 02:21:42 | later 6 uur

Voor еxample kan fіnd-chocolade bedekte aardbeien аvailable іn een numƅer ontwerpt nique. Theѕe met sjablonen, kunt u zelfgemaakte kaarten, kalenders, decoraties, ɑnd seveгɑl littlе andere leuke items te maken zonder dat de dop van een hoop geld. Ɑ minuten om te thе soort оf denken ɑbout wat thеy zou willen doorbrengen op thiѕ liefdevoller dagen, аnd а tnen haѵe online zoeken naar de beste aanbiedingen ρresents uw Valentijnsdag met de beste verzendkosten.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha