Ideeën Resurrection EggOpstanding Eieren zijn plastic eieren gevuld met symbolische stukken samen met eenvoudige berichten of bescheiden met betrekking tot de geschiedenis van Pasen. Bedoeld om de kinderen met het verhaal van de opstanding van Pasen, de inhoud van elk ei chronologisch volgt het verhaal van Pasen, vanaf het moment dat Jezus komt Jeruzalem en eindigt met de opstanding nemen. Veranderingen in het concept opstanding eieren kan worden aangepast voor verschillende leeftijden en instellingen.

Klaslokalen

Gewend aan de traditionele Easter Egg Hunt, konden kinderen in K-3 genieten van een speurtocht Resurrection Egg. Pre-fill, nummer en verstoppen de eieren Opstanding. Dan hebben de kinderen zoeken naar eieren. Instrueer de leerlingen om hun eieren te openen om te delen en wat is de schat verborgen in het ei. Na de onthulling van de inhoud, de leraar of een andere leerling leest een overeenkomstige verklaring of schrijven. Klasprojecten alternatieven kan onder zijn eigen set van eieren hebben van elk kind creëert naar huis nemen of artikelen voor eieren verstopt in de klas en laat de leerlingen op zoek naar items met betrekking tot de korte boodschap of geschrift.

Family Time

In de vastentijd, kunnen families opstanding eieren nemen als onderdeel van, of in plaats van 's nachts gebeden, of in combinatie met een geschiedenis van het slapen gaan met Pasen. Kinderen in kleuter-en basisschool kunnen ook genieten van de mogelijkheid om de eieren te openen en vertellen het verhaal in hun eigen woorden of een binnenlandse versie van de klasse eieren zoeken. Daag de iets oudere kinderen om de eieren te openen, de inhoud bekijken, de Schriften te lezen en dan zet ze in de juiste volgorde.


Reflections individuele

Individuen kunnen de eieren gebruiken om te reflecteren op de passie. Dit zou het geval te doen tijdens de Goede Week als een reflectie of meditatie 's morgens en' s avonds zijn. Een ander idee is om de betekenis van elk ei beschouwen als een gelegenheid om te bidden voor anderen. Bijvoorbeeld, het eerste ei, die betrekking kunnen hebben op de passage van Jezus aangaan van Jeruzalem, toen het opende, het individu kan voor vrienden of familie die beginnen aan een reis, of u worden geconfronteerd met een moeilijke tijd in hun leven te bidden. Daarnaast Opstanding Eieren, getoond, of gebruikt worden als decoratie dienen als een visuele herinnering na te denken over de passie voor de hele dag.

Lenten Reflection Group

Volgens de Bijbel Study Group Watchmen, opstanding eieren zijn godslasterlijk. In een context van een groep Bijbelstudie, gebruiken opstanding eieren tot een discussie over de geschiedenis van de Opstanding Eieren, controverse of als een middel van evangelisatie te beginnen. Gebedsgroepen kunnen ook gebruik maken van eieren aan de oorsprong van het christendom te verkennen, om de progressie van het christendom of als een meditatief gebed begrijpen. Voor een meditatief gebed, instrueren groepsleden om hun gedachten, reacties of interpretatieve verhalen van het geloof in een geschrift te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha