Ideeën over hoe je een 3 Spiderman Suit makenDe film "Spiderman 3" toonde zowel een traditioneel kostuum Spiderman en een variant. Een buitenaardse levensvorm wordt een Spiderman pak in een symbiotische relatie onbekend voor Spiderman. Later die jurk, dat is een zwarte versie van de originele kostuum Spiderman, wordt het een slechte naam "Venom", die vecht met Spiderman. Als je gaat voor een look "Spiderman 3", kunt u er een maken in zwart stijl "Venom" of als de traditionele rode Spiderman.

Costume Black

De Spiderman zwart kostuum is specifiek voor "Spiderman 3". Het is ook het kostuum gemakkelijker te doen. Elke vorm van strakke kleding zwart is een goede start voor de jurk. Kijken naar een aantal foto's of schermvastleggingen van film en gebruik een stof potlood om iets te schetsen weven spin en afbeeldingen op kleding. Zodra u de lay-out hebt, gebruik witte stof verf om te schilderen over de top. U kunt ook snijden dikke lijnen door een witte doek en naai of lijm de zwarte kleding.

Zwarte Kostuum Accessoires

Boots zwarten moeten de details van de structuur op hen. Of verf de laarzen met witte verf of een stof huls te worden gedragen over de laarzen en verf dat. Gebruik textielverf om een ​​masker of een volledige gezicht zwart met witte ogen en weven secties versieren. Solliciteer weven patronen van zwarten handschoenen om het kostuum te voltooien.


Rood en Blauw Kostuum

De blauwe en rode kostuum Spiderman is complexer. Naaien is een benadering van de juiste jurk te krijgen, maar er zijn alternatieven. Start het kostuum met strakke blauwe broek en shirt. Voeg de rode secties met rode verf of lijmen of naaien stof rood op blauw. Voeg singels witte en zwarte spin op de borst op dezelfde manier.

Rood en Blauw Kostuum Accessoires

Voor de rode en blauwe panty's, moet de laarzen rood zijn. Deze zijn moeilijker te vinden dan laarzen zwarten. Huidskleur is een optie, maar is permanent. Wrap laarzen stof is een andere mogelijkheid. Ongeacht de gebruikte methode, toe wit lint. Een gezichtsmasker rode secties must witte ogen en weven met textielverf. Rode handschoenen ook wit lint nodig om de look compleet.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha