Ideeën om sokken te versierenKoop wat goedkoop, gewoon sokken en pas ze voor de kerst. Laat uw kinderen passen hun schoenen, die een gedenkwaardige herinnering zal maken voor de komende jaren. Veel ambachtelijke producten kunnen worden gebruikt om een ​​kous te versieren, om de leveringen te laden in een ambachtelijke winkel en geniet van het doen van wat Kerstmis herinneringen.

Stickers

Gebruik lijm schuim cut-out vormen om de kousen van Kerstmis versieren. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken en plak direct aan de sok. Verfraaien van de sok verder met behulp van glitter lijm om uw naam en andere ontwerpen op kerstsok te schrijven. Het maken van een sneeuw scene door het snijden en stukjes wit plakken gevoeld de bodem van de sok.

Pompoms

Bestrijken een hele sok met fuzzy, gekleurde pompoms van elke omvang. Gebruik een lijmpistool of weefsel hete lijm op de pom-poms hechten voor het schild. Gebruik lint coördinerende of rick-rack te gaan naar de top van de kous. Als alternatief plak pompons door de bovenkant van de sok en versier de rest van de sok met tape of rick-rek.


Gestreepte Kousen

Plakken dunne linten door de sok te lijken strepen. Dit kan ook worden gemaakt met stof pennen of glitter lijm. De sokken eruit zal zien gestreepte sokken. Schrijf je naam op de top van de sok met stof pen of glitter lijm. Voor extra decoratie, lijm sommige klokken in miniatuur op de teen van de sok.

Patches

Maak uw schoenen zien eruit als een lappendeken met behulp van stof of vilt restjes om het te versieren. Snijd de stof of gevoeld in vierkantjes en plak de pleinen rond de sok. Als je handig bent met naald en draad zijn, naai de patch op. Stof kerst zou mooi zijn, maar elke soort stof zou werken, vooral als u coördineren met uw interieur.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha