Ideeën Kussen GardenOm kussens maken, snijden twee vierkanten stof dezelfde grootte. Zet ze boven elkaar en naaien drie van de vier zijden gesloten, een 1/2 inch vanaf de randen. Pak het kussen met kussen vulling materiaal; Naai vervolgens sloot de finale kant. En als je wilt om een ​​beetje voor gebruik buitenshuis doen ', zijn er verschillende ideeën outdoor kussen.

Behandeling

Gebruik synthetische stoffen speciaal behandeld. Fabrikanten zoals Sunbrella populair te maken nu de stof die speciaal zijn behandeld met een oplossing die hen in staat stelt om de schadelijke effecten van zonlicht beter te weerstaan, die aanzienlijk kunnen verminderen de levensduur van de outdoor stoffen, en ook om te weerstaan ​​schimmel, die kan worden net zo schadelijk. Deze stoffen zijn goedkoop, gemakkelijk schoon te maken, en is verkrijgbaar in een breed scala van modellen, kleuren en materialen, met inbegrip van alles, van fluwelen chenille.

Applicatie

Als u wilt spuiten-op stof bescherming. Ray Bloc en SunArmor zijn voorbeelden van dergelijke producten. Kortom, zij aan weefsels zoals zonnebrandcrème doet voor de huid: het hen beschermt tegen de zon. Deze speciale oplossingen, die UV-bescherming materiaal te geven, zijn veilig voor de meeste soorten weefsel. Om te solliciteren, gewoon spuiten de stof tot vochtige oppervlak volledig laten drogen. Sprays hechten beter als de stof is schoon, dus in plaats van stiksels sloot de vierde zijde van het kussen gesloten, gebruik dan een flitser of knoppen, zodat u kunt verwijderen en een keer te wassen in een tijdje.


Natural

Gebruik weefsels die van nature hebben externe eigenschappen van veiligheid. Deze optie biedt minder bescherming dan de opties van de synthese, maar nog steeds zorgt voor een beetje 'verdediging tegen externe elementen. Dergelijke stoffen zijn onder canvas, twill, eend, vinyl, katoen, linnen, polyester laminaat en nog veel meer. Deze materialen beter bestand tegen de zon en vocht en zijn veilig te gebruiken op de binnenplaats tuinmeubelen of op een boot. En als respect voor het milieu is belangrijk, een all-natuurlijke stof, zoals twill, katoen of linnen is een groene keuze.

Tips

Een ander goed idee voor outdoor kussens is om ervoor te zorgen dat ze langer meegaan met de juiste zorg voor hen. Dit is vooral belangrijk met natuurlijke stoffen, maar ook synthetische zullen profiteren van adequate zorg. Wanneer kussens zijn niet in gebruik, bewaar ze binnen. Beperk de uren van blootstelling aan direct zonlicht zo veel mogelijk, en indien mogelijk, het niet mogelijk kussens te krijgen regende op. En volg altijd de instructies van de fabrikant bij het gebruik van deze stof bescherming producten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha