Ideeën Jubileum ReceptieVerjaardagen zijn een belangrijke mijlpaal voor gehuwden; speciale jubilea, zoals de 25e of de 50e, kan formeel worden gevierd met vrienden en familie. Een jubileum receptie heeft meestal een elegante touch, waardoor het paar om elementen van hun huwelijk opnieuw aan de speciale dag te herdenken. Als u van plan bent uw bruiloft receptie of jubileum een ​​voor een paar dicht bij je, focus op kleine persoonlijke tintjes om het evenement onvergetelijk te maken.

Venue

Afhankelijk van hoe formeel u wilt dat uw bruiloft receptie-jarig bestaan ​​van het zijn, heb je veel mogelijkheden hier. Sommige koppels kiezen ervoor om hun feestje thuis, waarbij de beste optie kan zijn als je op een beperkt budget hebben. Als je de ruimte hebt om tabellen in uw achtertuin te creëren, kan tuinfeesten een feest in de lente of zomer. Wilt u een meer formele partij hebben, een eetzaal biedt meestal een goede locatie en veel restaurants hebben een eigen kamer met delen die kunnen worden gehuurd.

Decorations

Als u vieren een mijlpaal verjaardag, partij winkels de verkoop van vlaggen, ballonnen en tafel centerpieces die zijn bedoeld voor die gelegenheden. Silver is de traditionele kleur voor 25 jaar, terwijl goud wordt geassocieerd met de 50e. Slingers en ballonnen in bijpassende kleuren voegen een feestelijk tintje. Voor tafel centerpieces, bloemen die die gebruikt worden bij het huwelijk van het paar na te bootsen zijn een goede optie. Foto van het paar uit de jaren heen kan worden omlijst met papier matten en hing aan de muur of op de foto staat in de plaats van de opvang. Als u een outdoor feest, twinkelende lichtjes en lampions kunnen worden geregen door de bomen of struiken voor een zacht en romantisch.


Menu

Het menu voor uw receptie verjaardag kan afhangen van hoe formeel u wilt dat uw evenement te zijn. Het kan leuk zijn om de originele maaltijd geserveerd bij de receptie, die gemakkelijker te doen kan zijn als je de professionele event catering opnieuw samen te stellen. Voor degenen met een beperkt budget, overweeg dan om een ​​cocktail party en serveren eenvoudige hapjes en fingerfood. Als dessert, kan een replica van uw bruidstaart een speciaal tintje te zijn; Als de bruid hield de oorspronkelijke cake topper, overwegen gebruik te maken dit. Zorg ervoor dat u veel champagne en mousserende cider bij de hand, zodat de gasten het bruidspaar kunnen proosten tijdens het evenement.

Entertainment

Als uw budget het toelaat, het inhuren van een DJ is een goed idee; gasten kunnen dansen en verjaardag koppels kunnen hun eerste dans als man en vrouw te herscheppen. Voor degenen die op zoek zijn om geld te besparen, een afspeellijst maken op een MP3-speler en sluit deze aan op de luidsprekers in de zaal. Onder meer het echtpaar bruiloft lied en andere nummers van het land waar ze trouwden in de speellijst. Een presentatie video van het paar over de jaren kan dienen als een prachtig geschenk voor hen en entertainment voor de gasten. Als u geen toegang hebt tot video of film hebt, maakt u een diavoorstelling met foto's en zet het echtpaar bruiloft lied.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha