Ideeën Dinosaur thema eerste verjaardagAls je 1-jarige geniet van verhalen en foto's over dinosaurussen, zijn plan voor een dinosaurus themed verjaardagsfeestje. Zelfs als een baby te draaien 1 te jong om te genieten van games of activiteiten gepland, kiezen dinosaurus decoraties, voedsel en geschenken aan feestgangers van alle leeftijden vermaken kan zijn. Inbedding dinosaurus afbeeldingen in alle aspecten van de partij om een ​​uniforme thema te creëren.

Uitnodigingen

Stuur uitnodigingen naar familie, vrienden en andere kinderen je wilt uitnodigen voor het feest. Lichamen dinosaurus Tyrannosaurus rex tanden of snijden van karton te gebruiken als kaarten. Schrijf de partij informatie over de dinosaurus card te versturen van de uitnodigingen. Of koopt kaarten dinosaurus uit een partij aanbod op te slaan. Overweeg uitgesneden foto's van de jarige op het hoofd van de dinosaurus te zetten. Stimuleer gasten om kostuums te dragen of te brengen geschenken dinosaurus dinosaurussen.

Decorations

Versier je huis te passen bij de dinosaurus thema zorgt voor een leuke party sfeer. Maak jungle wijnstokken en bladeren van karton opknoping van het plafond. Steek stekken of model dinosaurus dinosaurussen rond het feestterrein. Met behulp van groene ballonnen of slingers past bij het thema van de dinosaurussen. Stel de tafel met gerechten dinosaurus, servetten en glazen.


Macht

Serveert eten dinosaurus houdt de continuïteit van het thema van het feest. Maak voedingsmiddelen met namen van dinosaurussen, zoals Bronto mini-hamburgers of "pterodactyl vleugels" voor kippenvleugeltjes. Serveer voedsel of kleine snoepjes in dinosauruseieren gebarsten is een leuke manier om het thema passen. Het maken van een verjaardagstaart in de vorm van een dinosaurus versierd met gekleurde glazuur en snoepjes voor uw 1-jarige om te genieten.

Activiteiten

Uw 1-jarige is misschien te jong om te spelen gecoördineerd zijn, maar de gasten kunnen genieten van activiteiten dinosaurus thema. Speel games klassieker met een vleugje dinosaurus, zoals pin de hoorn op de triceratops. Uw 1-jarige kind kan genieten in een zandbak graven naar fossielen en dinosaurus eieren. Overweeg het maken van eenvoudige ambachten, zoals maskers van de dinosaurussen, om de kinderen bezig te houden. Het breken van een dinosaurus pinata is een andere leuke activiteit voor de gasten.

Cadeaus

Geef je 1-jarige geschenken die het thema van de dinosaurussen passen. Een jurk of pak dinosaurus hem toelaat om zich te verkleden als een dinosaurus op Halloween of tijdens de tijd van het spel. Overweeg de aanschaf van een Tyrannosaurus rex dinosaurus of andere muts die je 1-jarige, zal niet te groot zo snel zijn als een kostuum voor het hele lichaam. Een dinosaurus knuffel is een leuke, veilige geschenk dat uw kind kan genieten. Dinosaurus puzzels, stickers, stempels en ambachtelijke activiteiten, laat uw kind op te nemen dinosaurussen in zijn speeltijd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha