Ideeën Craft verfCraft verven zijn de perfecte ding voor kinderen om te kleuren en patronen te ontdekken, terwijl het uitdrukken van wie ze zijn. Projecten van verf kan worden gebruikt voor een naschoolse activiteit of om een ​​regenachtige dag op te helderen. Er zijn zoveel dingen die je kunt doen met ambachtelijke verf die kinderen zijn dol op, zelfs het maken van hun eigen verf vanaf nul.

Prints en stempels

Kinderen zijn dol op postzegels gebruiken, vooral als de stempel op de hand of voet. Verf de onderkant van de voet van uw baby is meer dan een kunstproject. Het is een les van aanraking en gevoel. Als je eenmaal hebt gekregen over de slappe lach die optreden wanneer de toepassing van verf aan zijn voeten, trekt een groot stuk van de slager papier op de vloer en vertel hen om een ​​pad te maken. Of is er een waterreservoir en een stoel aan de andere kant voor hen om op te wassen in de voetsporen ... Stop niet met de hand wordt afgedrukt op papier stempels zijn prachtig om later te gebruiken als een verjaardagsfeestje uitnodigingen.
Met spons postzegels, kunnen kinderen een verscheidenheid van kleuren en soorten papier gebruiken om te leren van de kleuren te mengen. Ander papier heeft verschillende texturen. Omdat de verf meer in sommige gebieden dan anderen zal vasthouden intrigeren kinderen, ook.

Buiten Kunst

Kijk rond in de tuin en het vinden van creatieve uitlaatkleppen. Nee, u niet wilt dat uw kinderen met acrylverf op uw barbecue of tuinmeubilair, of u wilt afdrukken langs de muren van het huis overhandigen. Maar je kunt de stenen te verzamelen van rond de achtertuin of op de verhogingen die perfecte canvas te maken voor kunstwerk. Je kunt je kind om hun eigen creatie te maken, of stencil een lieveheersbeestje libel of voor hen om te schilderen te maken.
Je krijgt ook een goedkope plantenbakken en laat uw kind om hun plantenbak te versieren. Als ze klaar zijn, kunt u deze omzetten in een project van de wetenschap door het planten van zaden en bloemen.


Making Your

Als je vast zit thuis met de kinderen te popelen om te schilderen en geen verf in zicht, maak je geen zorgen. U kunt uw eigen verf te maken met de basisingrediënten van de keuken. Er is niets beter dan een project zelfgemaakte niet giftig.
Er zijn een aantal manieren om de verf van verschillende texturen te maken. De basisingrediënten voor verf in het huis zijn maïszetmeel, water en kleurstof. Het is mogelijk om een ​​mengsel vaker te maken met de toevoeging van suiker en zout. Kook het mengsel zal helpen om de verf van een uniforme kleur en textuur te maken, maar als je haast hebt, giet de ingrediënten in een kom en laat het schilderij beginnen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha