Ideeën Birthday Cake NoddyNoddy is een populaire voorschoolse voorstelling in het Verenigd Koninkrijk. Noddy is een houten kind wiens hoofd bob ongecontroleerd toen hij opgewonden raakt. Zijn vrienden zijn de grote oren honderd jaar oud, gnome, Tessie Bear en Bumpy Dog zijn hond, en de heer Plod dat zich bezighoudt met het vangen van de goblins Sly en Gobbo, wie zijn de belangrijkste aanstichters. Verschillende ideeën verjaardagstaart kan afkomstig zijn van de show personages, de plaatsen waar ze wonen en de auto's ze rijden.

Noddy

Noddy zelf is vrij simpel. Maak het hoofd als de taart. Zijn hoofd is erg rond en ziet eruit als een clown zonder make-up op. Voeg de gele sjaal om zijn nek accent met enkele rode stippen en een blauwe hoed.

Taarten Noddy Noddy kan ook op hen. Cakes in de vorm van het kind zijn goed. Noddy kan zijn op de taart als een donker karakter of het kan deel uitmaken van de kers op de taart zijn.


Of neem de hele taart Noddy van top tot teen. Hij draagt ​​altijd een rood shirt en blauwe broek. Zijn schoenen zijn rood met veters die gebonden zijn zeer zichtbaar. Snijd de cake in de juiste vormen en versieren.

Taxi Noddy

Een andere populaire aspect van Noddy gaat rond met een taxi, dat maakt het geluid als hij benadert. De fender van de cabine boven de banden rood. De auto heeft veel chroom die deel uitmaken van de grill en koplampen. Zowel de grille en koplampen ze op zoek naar hun 1950 auto. De taxi is een cabriolet. Het deksel is blauw en altijd verscholen in de kofferbak. Maak uw taxi vol zetten fondant Noddy en Big Ears in de auto.

Cake Cast

Een cake basis met alle hoofdpersonen interactie is gemakkelijk voor beginners. Noddy, grote oren en Tessie Bear beeldjes zijn gemakkelijk te vinden of om fondant ambacht.

Een traditionele ronde taart kan worden omringd door al de cast van personages gemaakt van fondant of beeldje gekocht. Tekens herhalen als nodig is om volledig te omringen de taart.

Vul een kleine taart en versier de bovenkant met uw gelukkige verjaardag bericht. Omringen de taart met cupcakes. Een top van elke cupcake met een donkerblauwe muts gezet met een gele bal op de punt van Noddy of een rode hoed en grote oren om kleine auto's taxi maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha