IDEEËN AANZOEK: 8 meest romantische plekken voor een voorstelIDEEËN AANZOEK: 8 meest romantische plekken voor een voorstel

Wanneer het tijd is voor uw man naar beneden te gaan op één knie, het is de 21e eeuw, dus je wilt dat het in een locatie die een beetje 'special. Laten we eerlijk zijn, een voorstel voor een Big Mac zal echt niet doen, zal het? Als je gaat voorstellen om je geliefde, lees dan onze acht ideeën van huwelijksaanzoeken van ergens, een beetje 'romantischer dan McDonalds om het te doen:

1. Een verlaten strand

Met de instelling onder de horizon en het gebrul van de golven op de zandige kust van de zon, als de enige achtergrondgeluid, zoals romantische kan je ?! Als een privé-eiland in het Caribisch gebied is uit uw prijsklasse, dan neem een ​​picknick en een fles champagne op een strand dicht bij huis.


2. Een luchtballon

Eén van de ideeën meest romantische huwelijksaanzoek zou zijn om een ​​luchtballon te stellen tijdens de vlucht. Zwijgend zweefvliegen boven de boomtoppen op een Afrikaanse safari zou ideaal zijn, maar u kunt een ballonvaart in allerlei verschillende plaatsen te huren, het is de perfecte plek voor een voorstel, hoog boven de wereld, om al te kijken anderen rondscharrelen over hun bedrijf.

3. Een restaurant op het dak

Nog een van de populaire ideeën huwelijk voorstel is om het te doen in een panoramisch restaurant. In elke stad, in elk land van de wereld, er is iets vreemd romantische diners op de top van een groot gebouw. Kijkend door het stedelijk landschap, het kijken naar de lichten hieronder twinkelende, is een scène die zal worden herinnerd voor de komende jaren; of je kunt gaan naar Parijs en voorstellen om je vrouw op de top van de Eiffeltoren.

4. Op een prive-jacht

Je zou denken dat een privé jacht is alleen voor miljonairs en jetsetters, maar die miljonairs zijn niet dom. Ze nemen ze af wanneer niet in gebruik! U kunt een boot huren in de meeste van de kustplaatsen, dus neem een ​​sunset cruise op de golven en verras je partner met een ring!

5. Waar hebben jullie elkaar ontmoet

Eén van de ideeën van huwelijksaanzoeken meest romantische en mooi zou zijn om een ​​trip down memory lane te nemen en opnieuw een bezoek aan de plek waar je ontmoet. En 'de ideale vraag naar sommige lijnen echt kaas als' dit is waar onze liefde begon, en deze waar we het zal verzegelen '. Of springen de lijnen van kaas, zo u wilt, het is nog steeds een leuke manier voor te stellen.

6. Voorstellen om te werken

Beter heel zeker over de waarschijnlijke reactie zijn voordat u deze, of het zou kunnen zijn echt pijnlijk voor beide, maar een voorstel verrassing in de voorkant van vrienden en collega's kan echt romantisch. Het is een openbare mededeling van uw ware en onsterfelijke liefde voor elkaar.

7. Het voorstel yule tij

Thuis blijven samen voor de kerst? Dan is dit de perfecte gelegenheid voor een voorstel verrassing. Verberg de ring in een huidige of bodem van een kerstsok. Wat een betere kerst cadeau dat je kon geven aan iemand die je lief te hebben?

8. Op een romantisch uitje voor twee

We hebben bewust vermeden, waardoor dit een lijst van romantische bestemmingen in de wereld, zijn er reisbureaus niet genoeg! Maar bestemmingen zoals Parijs, Venetië of Fiji zijn nog steeds grote plaatsen voor uw uitdrukking van liefde, maar er is geen noodzaak om een ​​bankrekening te groot om uw speciale voorstel, alleen een beetje 'planning te maken.

Wat zou je droom propositie? Voel je vrij om uw bruiloft ideeën in de commentaren hieronder voorgesteld delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   1
Mei 1, 2015 | 16:03:46 | later 5 uur

Ontzagwekkende post!

  1   0
Mei 1, 2015 | 17:07:21 | later 6 uur

Verder van de ultieme oplossing voor mensen, die nu kan optreden.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha