Hypertensie Oorzaken Hair FallCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Fort George G. Meade openbare ...

Hypertensie veroorzaakt haaruitval!

Nu meisjes niet Paniek! Laat me dit verduidelijken aan het begin al dat er sprake is van hypertensie of hoge bloeddruk die haaruitval veroorzaakt. De echte schuldige is de medicatie genomen voor hypertensie.

Hoewel niet alle antihypertensiva haarverlies veroorzaken. Een anti-hypertensieve drug genaamd Minoxidil daadwerkelijk wordt gebruikt voor de haargroei in gevallen van alopecia/kaalheid en bijzonder effectief voor mannelijke kaalheid.


De reden voor hoge bloeddruk en het verlies van haar

Een volwassene heeft een gemiddelde van 100.000 haren op het hoofd. We hebben de neiging om ongeveer 100 strengen per dag die van nature worden vervangen de hele tijd te verliezen. Haaruitval is gebruikelijk en een deel van de normale haargroeicyclus. Aldus valt het haar meer dan 100-150 strengen per dag kan worden omschreven als "haaruitval".

Net als elke andere biologisch proces, zelfs haargroei is een cyclus. De haarschacht wordt gevormd en toegevoerd aan de groei van de haarfollikel. Gedurende zijn leven, het haar doorloopt drie fasen. De anagene, catagene en telogene. De anagene fase is wanneer de papilla in vermenigvuldigt follikel en de haarschacht wordt gevormd en groeit in een draad. Dit is de fase waarin het haar blijft 85% van de cyclus. Volgt catagene fase die ook bekend is als de fase van transformatie daarvan liggen de follikels. Tenslotte de draad bereikt de telogene fase waarin de draad uit de epidermis wordt geduwd. Dit is wanneer het haar valt uit.

Onderbreking van deze cyclus leidt tot de cyclus naar het einde. Dit is de telogene fase. Ergo, de overbeharing vallen!

Shutterstock

Hoge bloeddruk kan veroorzaken haaruitval

Net als elke andere vorm van haaruitval, kunnen drug-geïnduceerde haaruitval echt geven een krachtige klap voor de eigenwaarde van een individu. Maar de heldere zijde hiervan is dat in de meeste gevallen, haaruitval omkeerbaar wanneer het geneesmiddel wordt beëindigd. Nu, de ernst van geneesmiddel-geïnduceerde haaruitval varieert van individu tot individu, de aard en de dosis van het geneesmiddel. De gevoeligheid van een persoon aan die bepaalde drug telt ook veel.

Voor Tom Varco (Eigen werk) via Wikimedia Commons

De antihypertensiva haarverlies veroorzaken, interfereren met de normale groeicyclus van het haar. Maar haaruitval blijkt pas na het nemen van medicatie voor ongeveer 2-4 maanden. In dit geval, de haarzakjes gaan in de rustfase en valt te snel.

Als op zoek naar verlichting van deze situatie, maar uw arts kan komen aan uw redding.

  • Arts kan het geneesmiddel veranderen, rekening houdend met de graad van hypertensie.
  • Arts de medicijnen stoppen, rekening houdend met de graad van hypertensie.

Getty

Als uw arts de medicatie of de dosering (die meer weet over wat je doet!) Dan vertel je niet verandert, dat "Het is beter om te leven met minder draden van drugs voor haar en anti-hypertensieve, die sterven met een van hartaanval, zonder de drug. "Vergeet niet hypertensie kan worden bestreden en onder controle gebracht door het bevorderen van het geneesmiddel met een goed dieet en een gezond dieet. En zodra het onder controle, niet meer drugs! Meisjes Denk op lange termijn!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha