Hygiëne KnutselenLeer kinderen een goede hygiëne op een vroege leeftijd ze voor een levensduur van goede hygiënische gewoonten. Ouders kunnen pro-actief in het onderwijs van hun kinderen over hoe je gezond en schoon blijven. Het creëren van ambachtelijke hygiëne thema voor kinderen is een activiteit die ouders kunnen gebruiken om de aan hun reiniging kinderen krijgen. Als je elke taak te creëren, te bespreken met uw kind de redenen waarom hygiëne zo belangrijk is.

Smiley-gezicht Tooth Pillow

Met behulp van twee stukken van wit vilt, teken de vorm van een tand. Snij vormen en breng een dunne strook van alle gebruikt lijm rond de buitenste rand verlaten van een 2 inch portie zonder lijm als een opening. Laat drogen. Vul het kussen met katoenen ballen en lijm de smalle opening. Laat drogen. Gebruik textielverf zeker gelaatstrekken toevoegen, zoals ogen, een neus en een glimlach.

Dit ambacht leert je kind dat een schone tand is een tand blij. Vertel uw kind een verhaal over het belang van schone tanden als verwend met het kussen op bed tijd.


Handdoek "Hand"

Een zuivere witte handdoek kan worden omgezet in een kleurrijke handdoek "hand" in geen tijd. Was de handdoek en laat het volledig drogen. Leg de handdoek op een harde, vlakke ondergrond beschermd door vellen krantenpapier. Met behulp van textielverf en een borstel, breng dan een dikke laag verf door de hand van uw zoon. Laat uw kind druk op de hand op de handdoek om een ​​afdruk te verlaten. Herhaal dit totdat het doek heeft voetafdrukken overal. Gebruik verschillende kleuren voor meer contrast. Volg de aanwijzingen op de fles textielverf voor het instellen van methoden om de handdoek geschilderd corrigeren.

Dit ambacht leert het belang van handen wassen om gezond te blijven. Hangen in het bereik van uw kind, zodat het elke keer dat u uw handen wassen kan drogen.

schuimende zeep Hearts

Pure glycerine zeep kan gemakkelijk worden opgelost in een magnetron en gegoten in een vorm kindvriendelijk. Snijd een bar van glycerine zeep in vier gelijke stukken. Doe de stukken in een container voor magnetron en smelt boven 15 seconden totdat de vloeistof. Vul een ijsblokje dienblad in de vorm van een hart met de vloeistof. Kunt u gedurende 30 minuten op te zetten. Pop voorzichtig de zeep lade ijsblokje.

Dit ambacht leert het kind dat hij kan houden van perfect, maar vormen ook een goede hygiëne gewoonten. Experimenteer met verschillende vormen van ijsbakje aan dit ambacht te veranderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha