Hula Hooping - Waar doen en wat zijn de voordelen?Het houden van fit en zijn dun is niet echt moeilijk, vooral als het een effectieve oefening en leuk om te doen heeft gevonden. Hula hooping is een leuke en spannende oefening. Dit is een nieuwe trend in de fitness. Hula hooping is als een bewegende meditatie.

Zodra u betrokken bent bij hoelahoep, verdwaal je in de beweging, en je hebt zo veel plezier dat ze niet eens beseffen dat je harde oefenen !!


Wat is Hula Hooping is?

Hoelahoep is eigenlijk een fysieke activiteit waar je nodig hebt om de hoepel twirl rond je taille, buik, armen en benen. De hoelahoep gemiddelde volwassene heeft een looptijd van ongeveer 45 cm in diameter en weegt ongeveer 2 kilo. Helpt om zoveel mogelijk calorieën te verbranden als je om te verbranden in een sessie van aerobics of kickboksen. Volgens de Amerikaanse Raad, hula hooping helpt je verbrandt ongeveer 420 calorieën in een uur. Dus alles wat je hoeft te doen is muziek afspelen, draai de hoelahoep voor een uur en hebben 450 calorieën verbrand.

Hoelahoep is geen nieuw ontdekte manier om fit te blijven. Er is bewijs om aan te tonen dat de oude Grieken en Egyptenaren spinnen kringen rond hun buik zo pret en hun vorm behouden.

Hoelahoep niet alleen houdt u fit en in vorm, maar ook helpt bij het verheffen van je stemming en de bestrijding van depressie. Heeft een zeer positief effect op ons lichaam en geest. Kinderen en mensen van alle leeftijden uit de hele wereld, genieten van deze enorm, als een vorm van spelen, evenals een vorm van lichaamsbeweging.

De belangrijkste factor die een andere oefening als loopbanden en de ochtend wandelaar en heeft geen 'factor happy'. Mensen realiseren zich niet de tijd, terwijl hoelahoep.

Waar wil Hula Hoop?

Tegenwoordig zijn er veel hoelahoep klassen beschikbaar die u kunt deelnemen uit te werken en gewicht te verliezen. Sommige sportscholen en fitnesscentra ook sessies uit te voeren dansen hoelahoep. Het is vooral lange sessies van uren die leuk en nuttig voor fit zijn. Veel mensen ook de praktijk hoelahoep thuis als het geen speciale set-up of het milieu nodig. Alles wat je nodig hebt is een cirkel en genoeg ruimte om het te zwaaien. Het hebben van een systeem van muziek rond uw gebied hoepel zou een voordeel zijn. Dit is de meest zuinige, efficiënte en leuke manier om te oefenen.

Voordelen van Hula Hooping:

Hier zijn een aantal gemeenschappelijke conditie en gezondheid voordelen die samenhangen met hula hoops:

  1. Om fit en in vorm te blijven.
  2. Je zult in staat zijn om gewicht te verliezen in een paar weken, omdat het helpt te verbranden tot 450 calorieën in een uur.
  3. Het heeft de neiging om de bij de hoepel spieren te versterken.
  4. Werkt op buikspieren en core ook.
  5. Helpt bij het bestrijden depressie.
  6. Maakt je slank en dun met een platte buik.

Ongetwijfeld hoelahoep is een nieuwe fitness-trend. Lange en slopende sportschool sessies kan soms moeilijk te handhaven zijn. In plaats daarvan, hula hooping is een leuke en spannende manier om fit en in vorm te blijven. Alles wat je nodig hebt is een 5kg gewicht hoelahoep en een beetje 'praktijk !!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha